Újabb baba a láthatáron: Jennifer Love Hewitt terhes!

2013.június.5.

Jennifer Love Hewitt terhes első gyermekével barátjától, a színész Brian Hallisay-től.

Glamour szerkesztőség
Fotó: Rexfeatures

A pár megerősítette a hírt és kiadott egy közleményt is, miszerint nagyon boldogok és izgatottak, hogy családalapításba kezdtek. Egy, a párhoz közeli forrás szerint, Jennifer Love Hewitt körülbelül a 3. hónapban van.

Ki is jár a boldogság a színésznőnek, aki nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis egy éve elvesztette édesanyját rákban.

Jennifer Love Hewitt és Brian Hallisay alig 15 hónapja vannak együtt, de már régebbről ismerik egymást és dolgoztak is együtt egy sorozatban.

A Szellemekkel suttogó sztárja már néhány éve elkezdte hangoztatni családalapításról szóló vágyait: egy 2010-es interjúban azt mondta az Us Weeklynek, hogy a "babák megszállottja".

A 34 éves Jennifer Love Hewitt az év elején még petesejtjei lefagyasztásán is elgondolkodott, de valószínűleg erre már nem lesz szüksége.

Két évvel ezelőtt az Ellen DeGeneres showban azt is bevallotta, hogy készített egy rövid listát az általa legszebbnek ítélt Tiffany eljegyzési gyűrűkről, szóval Briannek nem lesz gondja a válogatással, hogy ha éppen úgy dönt, hogy megkérné jövendőbeli gyermeke anyjának a kezét.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít