Újabb Instagram-sztár leplezte le hazug életét

2015.november.5.

Alig pár nappal azután, hogy a 600 ezres követőtáborral rendelkező ausztrál közösségi médiasztár tini, Essena O`Neill látványosan felfedte saját Instagram-celebségének sötét oldalát, és befejezte a ténykedését a felületen, egy újabb híresség vonult ki a képmegosztóról.

Essena bevallotta, hogy a megosztásai által sugallt álomélete a valóságban cseppet sem volt olyan trendi, tökéletes és pláne nem szórakoztató, mint azt a rajongói gondolták. Az újabb felkapott sztár, aki leleplezte magát, és visszavonult az Instagramról, az nem más, mint az 1,3 milliós követőtáborral rendelkező "Hipszter Barbie", aki mindössze 22 hónapig volt jelen a közösségi felületen, de ennyi idő is elég volt hozzá, hogy rengeteg rajongót szerezzen.

Persze, Socality Barbie esete kicsit más, mint Essenáé, bár vannak közös mozzanatok. A szuperlaza életet élő játékbaba egy fiatal fotóslány, Darby Cisneros fejéből pattant ki. A lány a közösségi média, az Instagram-élet hamis illúzióját szerette volna kifigurázni a trendi szemüvegbe öltöztetett, mindig szuperstílusos Barbie-val.

A nagyon is trendkövető szelfizgetés azonban annyira jól sikerült, hogy elkezdték komolyan venni a tréfát. A lány már egy ideje érezte, hogy az eredeti szándékával ellentétben nem nevetségessé teszi az Instagram-életérzést, hanem éppen annak reklámarca lesz. Ezért aztán úgy döntött, megszünteti a Socality Barbie-t, aki 22 hónap alatt sajátos karriert futott be. Béke poraira!

A túl jól sikerült tréfa kitalálója és a főszereplő

Ez is érdekelhet

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói