Újabb sztár csemete vetkőzik a Playboynak!

2011.július.15.

Vessünk csak egy pillantást a lenyűgöző rock 'n' roll családfára. Daisy anyukája Pearl Lowe, apukája pedig a korábbi Bush frontembere, Gavin Rossdale. Daisy mostohaanyja tehát Gwen Stefani, mostohaapja pedig Danny Goffey, aki a Supergrass dobosa.

Daisy modellkarrierje finoman szólva is nehezen indult, hiszen a szülei nem repestek az örömtől, hogy mindössze 15 éves lányukat máris ügynökök csábítják. A vadóc lány azonban nem az a fajta sztárcsemete-modell, aki csak a neves szülők miatt lett népszerű a divatvilágban. Egyszerűen tökéletes a kamera előtt: érzéki, kihívó és különleges. Nem véletlenül szerepelt már a Marc by Marc Jacobs, vagy a Mango arcaként is.

Daisy Lowe különleges vonzerejére már Esquire magazin is felfigyelt, ő pedig mindezt egy igazán hatásos anyaggal hálálta meg. Most pedig itt a Playboy! A fiatal lány egy darabig küzdött vele, hogy a kicsit teltebb, mint a kifutón látható lányok többsége, de úgy tűnik, mára teljesen elfogadta saját magát.

Ez a önmagával való kibékülés hozta magával az új kihívást is, mégpedig nem is akármilyent. Látogatást tesz a Playboy magazinnál. A fotózáshoz a modell elrepül majd Kaliforniába, ahol a helyszín nem más, mint Hugh Hefner híres Playboy villája lesz.

Ez is érdekelhet

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

G-Életstílus

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Test

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái