Újra tavasz, újra GLAMOUR-napok! Megjelent az áprilisi GLAMOUR magazin!

2022. március 8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nagyon nehezen akar idén megérkezni az igazi tavasz, de most segítünk neki: megjelent a GLAMOUR magazin áprilisi lapszáma, és már mindenki tudja, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy közeleg már a tavaszi shoppingünnep is! A tavaszi GLAMOUR-napok kedvezményes kuponfüzetét természetesen ezúttal is a magazin mellé kapod, indulhat a tervezgetés!

 Sápi Vivien a Glamour 2022. áprilisi számának címlapján
Sápi Vivien a Glamour 2022. áprilisi számának címlapján

A Glamour áprilisi lapszámának címlapsztárja Sápi Vivien elmeséli, hogy milyen kalandos út vezetett számára addig, hogy mára a Tiktok egyik legismertebb hazai sztárja legyen. A magazinból rengeteg inspiráló történetet ismerhetsz meg olyan nőkről, akik mertek új dologba fogni, a Trendteremtő rovatunk újabb fantasztikus sztorikkal folytatódik.

Mivel a fenntarthatóság és a környezetvédelem az egyetlen út, amin közösen mehetünk tovább, ezért az áprilisi lapunkban is kiemelten foglalkozunk zöld témákkal, legyen szó divatról, vagy éppen esküvőszervezésről.

A Glamour 2022-es áprilisi címlapján a Tiktok-sztár Sápi Vivien

A tavaszi GLAMOUR-napoknak van egy különleges missziója is, amit a magazin főszerkesztőjének, Maróy Krisztinának a lapszámot felvezető leveléből ismerhettek meg:

Sokszor elcsodálkozom, milyen messzire jutottunk, mennyire sok sztereotípián, ránk hagyott „normán” túlléptünk az elmúlt évtizedekben. Csak párat említek – a teljesség igénye nélkül. A divatipar sztereotip testképe helyett egy változatosabb, bennünket, vásárlókat is mutató megjelenést kezdtünk el követelni és természetesnek látni, pedig úgy nőttünk fel, hogy a modellek nagyon szigorú testi paraméterekkel rendelkeznek. Ma már sokféle nőn szeretjük megnézni az új divatot, és inkább taszítónak érezzük a sztereotípiákat. Nyíltan kezdtünk beszélni a nők ügyeiről, így ezek a mindannyiunkat érintő kérdések kiszabadultak a feminista csoportok zár köreiből, és közügyekké váltak, nem csak a nők ügyeivé, hanem mindenki ügyévé. Ma már alapvetésnek számít, hogy neked is ugyanannyit kell keresned ugyanazzal a munkával, mint egy férfinak, vagy hogy te is lehetsz egy ország vezetője, neked is lehet karriered, ha szeretnéd. A munka persze cseppet sincs befejezve, de a párbeszéd alapja, a szándék már mindenki számára ugyanaz: a nők és a férfiak egyenlőek. Kérdés nincs. Egy befogadó társadalom felé is sok-sok lépést tettünk, egy sérüléssel élő ember – az önmagunkon, a megszokásokon való túllépésnek és az eltökéltségnek köszönhetően – tulajdonképpen ténylegesen köztünk, velünk élhet, nem szegregáltan és korlátozottan. Ezek nagyon nagy lépések, büszkék lehetünk magunkra! Éppen ezért gondoltuk a szerkesztőtársaimmal, hogy ki más is kívánhatna nektek stílusosabban csodás új szezont és boldog GLAMOUR-napokat, mint mindannyiunk büszkesége – a címlapunkon már szereplő –, Illés Fanni világ- és Európa-bajnok, paralimpiai bajnok magyar úszó. Döntéseiddel, vásárlásoddal támogass olyan cégeket, amelyek inkluzívak, ökotudatosak, támogatják a nők és más hátrányos helyzetben lévő társadalmi csoportok esélyegyenlőségét. Hidd el, minden döntésed hozzájárul egy élhetőbb világ létrejöttéhez!

Illés Fanni paralimpikon a 2022-es tavaszi GLAMOUR-napok arca
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Addiktológus mondja el, mit tehetünk az örökölt függőség ellen

glamour plusz ikon Addiktológus mondja el, mit tehetünk az örökölt függőség ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)