Újra tavasz, újra GLAMOUR-napok! Megjelent az áprilisi GLAMOUR magazin!

2022.március.8.

Nagyon nehezen akar idén megérkezni az igazi tavasz, de most segítünk neki: megjelent a GLAMOUR magazin áprilisi lapszáma, és már mindenki tudja, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy közeleg már a tavaszi shoppingünnep is! A tavaszi GLAMOUR-napok kedvezményes kuponfüzetét természetesen ezúttal is a magazin mellé kapod, indulhat a tervezgetés!

 Sápi Vivien a Glamour 2022. áprilisi számának címlapján
Sápi Vivien a Glamour 2022. áprilisi számának címlapján

A Glamour áprilisi lapszámának címlapsztárja Sápi Vivien elmeséli, hogy milyen kalandos út vezetett számára addig, hogy mára a Tiktok egyik legismertebb hazai sztárja legyen. A magazinból rengeteg inspiráló történetet ismerhetsz meg olyan nőkről, akik mertek új dologba fogni, a Trendteremtő rovatunk újabb fantasztikus sztorikkal folytatódik.

Mivel a fenntarthatóság és a környezetvédelem az egyetlen út, amin közösen mehetünk tovább, ezért az áprilisi lapunkban is kiemelten foglalkozunk zöld témákkal, legyen szó divatról, vagy éppen esküvőszervezésről.

A Glamour 2022-es áprilisi címlapján a Tiktok-sztár Sápi Vivien

A tavaszi GLAMOUR-napoknak van egy különleges missziója is, amit a magazin főszerkesztőjének, Maróy Krisztinának a lapszámot felvezető leveléből ismerhettek meg:

Sokszor elcsodálkozom, milyen messzire jutottunk, mennyire sok sztereotípián, ránk hagyott „normán” túlléptünk az elmúlt évtizedekben. Csak párat említek – a teljesség igénye nélkül. A divatipar sztereotip testképe helyett egy változatosabb, bennünket, vásárlókat is mutató megjelenést kezdtünk el követelni és természetesnek látni, pedig úgy nőttünk fel, hogy a modellek nagyon szigorú testi paraméterekkel rendelkeznek. Ma már sokféle nőn szeretjük megnézni az új divatot, és inkább taszítónak érezzük a sztereotípiákat. Nyíltan kezdtünk beszélni a nők ügyeiről, így ezek a mindannyiunkat érintő kérdések kiszabadultak a feminista csoportok zár köreiből, és közügyekké váltak, nem csak a nők ügyeivé, hanem mindenki ügyévé. Ma már alapvetésnek számít, hogy neked is ugyanannyit kell keresned ugyanazzal a munkával, mint egy férfinak, vagy hogy te is lehetsz egy ország vezetője, neked is lehet karriered, ha szeretnéd. A munka persze cseppet sincs befejezve, de a párbeszéd alapja, a szándék már mindenki számára ugyanaz: a nők és a férfiak egyenlőek. Kérdés nincs. Egy befogadó társadalom felé is sok-sok lépést tettünk, egy sérüléssel élő ember – az önmagunkon, a megszokásokon való túllépésnek és az eltökéltségnek köszönhetően – tulajdonképpen ténylegesen köztünk, velünk élhet, nem szegregáltan és korlátozottan. Ezek nagyon nagy lépések, büszkék lehetünk magunkra! Éppen ezért gondoltuk a szerkesztőtársaimmal, hogy ki más is kívánhatna nektek stílusosabban csodás új szezont és boldog GLAMOUR-napokat, mint mindannyiunk büszkesége – a címlapunkon már szereplő –, Illés Fanni világ- és Európa-bajnok, paralimpiai bajnok magyar úszó. Döntéseiddel, vásárlásoddal támogass olyan cégeket, amelyek inkluzívak, ökotudatosak, támogatják a nők és más hátrányos helyzetben lévő társadalmi csoportok esélyegyenlőségét. Hidd el, minden döntésed hozzájárul egy élhetőbb világ létrejöttéhez!

Illés Fanni paralimpikon a 2022-es tavaszi GLAMOUR-napok arca

Ez is érdekelhet

Vigyázz: ezek az ételek fejfájást okoznak

Vigyázz: ezek az ételek fejfájást okoznak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói