Ünnepelj velünk! Itt a GLAMOUR októberi száma! Jön a GLAMOUR-napok

2017.szeptember.13.

Szerencsére van mit ünnepelnünk, például azt, hogy a GLAMOUR idei októberi számával már a magazin magyar kiadásának 13. szülinapját ünnepeljük, no és persze azt is, hogy eljött az újabb őszi Shoppingünnep ideje, tervezgetheted a mostani GLAMOUR-napos beszerzéseidet, hiszen a szokásoknak megfelelően az októberi lapszám mellé megkapod az összesen 290 márka több mint 3000 üzletében felhasználható, kedvezményeket rejtő kuponfüzetet is.

Hogy ne legyen vége a jó híreknek, soha még ilyen sok olvasnivaló nem volt a lapban, hiszen 338 oldalon jelenik meg a GLAMOUR, amelynek a címlapján a csodás Ashley Graham szerepel. A plus size modell olyasmit tett, ami a divatszakmában korábban elképzelhetetlen volt, kerekded modellként nem csupán a legnagyobb divatmagazinok címlapjaira került fel, de világmárkák reklámozzák vele a kollekcióikat, és ami igazán hihetetlennek tűnt volna mondjuk 10 évvel ezelőtt, a legnagyobb hírű fürdőruhás kiadvány címlapsztárja is lett. Ashley Graham bebizonyította, hogy minden előítélet megdönthető, és nincs akadály, amit ne győzhetnél le, ha igazán hiszel magadban. Inspiráló történetekben szerencsére bővelkedik az októberi lapszámunk. A magyar divatszakma pionírjaival emlékszünk vissza arra, hogy milyen is volt a hazai divat, amikor a rendszerváltás után szinte a semmiből kellett újrateremteni. Bemutatunk egy igazi különlegességet, egy anya-lánya divatbirodalmat, ami ráadásul szintén magyar. A legnépszerűbb hazai YouTube-sztár beavatott minket, hogy miként lehet egy teljesen ismeretlen terepen sikereket elérni. Aztán ott van annak a négy magyar fiatalnak a története, akik gondoltak egyet, és összehoztak egy hihetetlen szerkezetet, ami vak emberek életének mindennapjait változtathatja meg.

GLAM-ALERT!!! 100 ezer forint költőpénzt nyerhetsz a GLAMOUR-napokra, ha velünk játszol

Bemutatjuk a világ közepén, New Yorkban sikeres karriert építő Pécsről érkező magyar tetoválóművészt, és a jelen pillanatban talán a legizgalmasabb fiatal színészt a Vígszínházból, aki igazán őszintén mesél nekünk a sikerről, és a hitről. De végre bemutathatjuk a kedvenc ceremóniamesterünket, akivel idén a GLAMOUR Women of the Year videóit készítettük.

De lehetetlen felsorolni, hogy mennyi izgalmas divattrükköt, szépségtippet gyűjtöttünk össze nektek az októberi lapszámba, mert mi úgy szeretjük ünnepelni a szülinapunkat, hogy még több és több örömet szereznünk neked! Boldog Shoppingünnepet!

Ez is érdekelhet

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói