18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Úristen! Ashey Graham plus size sztár TELJESEN meztelen az új fotóin

2017.május.5.

Úgy tűnik, Ashley Graham tényleg nem szégyenlős, ugyanis a híresség fekete-fehér fotósorozaton mutatta meg TELJESEN meztelen testét és szépséghibáit a V Magazine-nak!

Ashley Graham a plus size sztármodell
Fotó: Getty Images

Az egyik fotón a 29 éves modell anyaszült meztelenül villantja ki idomait egy necc felsőben, míg egy másikon hason fekve pucsítva mutatja meg fenekét.
Ashley azt is elárulta a V Magazine-nak, honnan gyűjtött ennyi önbizalmat, és hogyan tudta elfogadni testét:

"Gyakran alulértékeltem magam, hiszen csak egy átlagos városi lány voltam. Kövérnek, csúnyának neveztek, azt mondták, nem vagyok elég jó, miközben próbáltam megfelelni a modelleket terhelő elvárásoknak - ez volt az életem. Azt hiszem, 18 éves koromban értem el a mélypontot. Undorodtam magamtól, és azt mondtam anyukámnak, hazamegyek. Erre ő ezt felelte: nem, nem jössz, mert mindig is erre vágytál, ezt kell csinálnod. Mindegy, hogy mit gondolsz a testedről, mert a tested meg fogja változtatni valaki életét" – emlékezett vissza a sztár

Ezt láttad már? A plus size sztármodell, Ashley Graham cicitáncoltatása elég meredek

A modell először középiskolában fedezte fel a narancsbőrt a testén, de édesanyja megnyugtatta, hogy ez normális, és az ő bőre is hasonló. Ashley anyja nem fejtette ki, hogy szép vagy csúnya a bőrhiba, egyszerűen csak éreztette lányával, hogy természetes.

Ashley azt is elárulta, milyen titkos fegyverrel védekezik a negatív gondolatok ellen. A híresség szerint hatalmas jelentőséggel bír a mantrázás, hiszen ha azt ismételgetjük magunkban, hogy csúnyák és kövérek vagyunk, valóban azt érezzük majd, azonban ha a pozitív érzelmeket erősítjük magunkban, előbb-utóbb elhisszük, hogy szépek, okosak vagyunk.

Nem akármilyen aktfotókon szerepel Ashley Graham:

Ashley Graham teljesen meztelen
Ashley Graham akt

A modell könyvet is adott ki "Az új modell: ahogy az önbizalom, a szépség és az erő valójában kinéz" címmel, és kifejtette benne, hogy véleménye szerint az Instagram pozitív hatással van a nőkre, és erőt ad nekik.

"A közösségi média egy nagyszerű platform azoknak, akiket nem fogadtak el. Ha a környezetükben senki sem hasonlít hozzájuk, vagy viselkedik ugyanúgy, mint ők, találhatnak társakat az interneten" – fejtette ki a modell

Az, hogy a közössi média valóban pozitív hatást gyakorol-e a fiatal lányokra, vitatott, azonban kétségtelen, hogy Ashley nézőpontjában is van igazság.

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy a modell a testpozitív gondolkodásra hívta fel a figyelmet. Emlékeztek még a tabudöntögető Instagram posztra, ahol megmutatta narancsbőrét a lány?

Ashley Graham anyaszült
Ashley Graham teljesen levetkőzött

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját