Vajon mit jelenthez Zayn Malik új, órási nyaktetoválása?

2018.március.17.

Az elmúlt hét egyik legszomorúbb híre volt Gigi Hadid és Zayn Malik szakítása, akik két év elteltével, egyelőre ismeretlen okból kifolyólag mondták ki a fájó búcsút. És hogy hogyan viselik a hirtelen jövő szingliséget? Nos, mindenki a maga módján dolgozza fel a veszteséget: Gigi shoppingol, Zayn pedig gyorsan időpontot foglalt tetoválójánál.

Zayn Malik
Fotó: Getty Images

Pedig gyönyörű pár voltak: Gigi Hadid és Zayn Malik 10 legédesebb pillanata

Csak ezen a héten két új mintával gyarapodott a popsztár, mégpedig nem is akárhol. Elsőre azt gondolnánk, talán a mellkasán található Gigi-tetkót fedette le, azonban közel sem erről van szó. A híresség ezúttal a tarkójára varratott egy nagy fekete rózsát, illetve nyaka oldalára is valamit, amit egyelőre nem fedett fel. Na de mit jelenthet a virág, és miért éppen most került Zayn testére? Lehetséges, hogy ez valamiféle közös szimbólum Gigivel, és így emlékezik meg kapcsolatukról? Nos, ezt egyelőre homály fedi, de azt biztosan tudjuk, hogy barátságban váltak el egymástól, így semmi sem lehetetlen.

Zayn Malik (@zayn) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2018, időpont: 1:42 (PDT időzóna szerint) defer src="//www.instagram.com/embed.js">

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BgZxd7YHKZ1/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Neck yat Zayn Malik (@zayn) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2018, időpont: 4:34 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját