Vannak románcok, melyek 20 évig is élnek

2013.május.25.

Pont egy ilyen eset Ethan Hawke és Julie Delpy kapcsolata, igaz, bár csak a mozivásznon.

Az amerikai Jesse és a francia Celine története 1995-ben kezdődik, amikor együtt utaznak Budapesről Bécsbe egy vonaton. Rögtön beszélgetésbe elegyednek és úgy döntenek az egész estét másnap hajnalig Bécs utcáin való barangolással töltik. Ez a Mielőtt felkel a Nap cselekménye röviden.

Bár az entellektüel dialógusoknak hamar vége lesz, Jesse és Celine romantikus története 9 év múlva ismét folytatódik, 2004-ben, a Mielőtt lemegy a Napban. Ekkor Jesse (Ethan Hawke) könyvturnén van Párizsban és, bár nem tartották a kapcsolatot, Celine (Julie Delpy) elmegy a közönségtalálkozóra és meglepi jelenlétével a már deresedő írót. Mintha el sem telt volna közel 10 év, ugyanúgy szikrázik a levegő közöttük és órákon át beszélgetnek saját kapcsolataikról, életükről.

És most jön az érdekesség, 2013-at írunk és a 18 éve tartó beteljesületlen románc úgy tűnik révbe ért és esélyt kapott a virágzásra 9 év múlva, amikor a 40-es éveikben járó Jesse és Celine Görögországba utaznak. De vajon létezik egész életen át tartó szerelem?

A filmet tegnap mutatták be az amerikai közönségnek, Magyarországon sajnos nem fogják játszani a mozik. De, aki teheti, majd mindenképpen szerezze be a Before Midnight-ot, mert ez egy olyan film, amit nem szabad kihagyni!

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex