Világsztárok, akik elkísérték rajongójukat a Szalagavatójukra

2020.március.21.

Mi lehet jobb annál, hogy a kiszemelteddel menj bálba? Készülj fel mindenféle irigységre, féltékenységre, hiszen ezek a hétköznapi emberek megasztárokkal mehettek el a Szalagavatójukra. Itt az idő, hogy elkezdj a meghívási technikádon dolgozni!

Világsztárok, akik elkísérték rajongójukat a Szalagavatójukra
Fotó: Profimedia

1. Kylie Jenner

2017 augusztusán Kylie elfogadta Albert Ochoa meghívását a Sacramentoban található Rio Americano Középiskola báljára. Mivel Jennernek soha nem volt lehetősége ilyen bálra járni, lévén, hogy magántanuló volt, mikor meghallotta, hogy Albertet, aki a legjobb barátja húgát hívta meg eredetileg, kikosarazták, eldöntötte, hogy elmegy. Kylie megjelenése nem volt észrevétlen - mindenki kamerázta, fotózta őket.

2. Khloe Kardashian

A valóságshow-sztár 2019-ben volt először középiskolai bálon, miután egy kaliforniai diák (aki egy Kardashian rajongói oldalt vezet) elhívta. Khloe egy csomó képet tett közzé az estéről Twitter oldalán, ahol azt írta a képekhez, hogy a legjobb partnerrel ment az első báljára.

3. Rihanna

Fotó: MTV

Az MTV-n volt régen egy sorozat, aminek a címe Once Upon a Prom volt, ahol Rihanna egy csapat középiskolás fiú közül választotta ki a szerencséset, akivel aztán elment a bálba. Ugyan a sorozat rövid életű volt, Rihannának és Richardnak mindig meg lesz ez a kép, mint emlék.

4. Taylor Swift

Fotó: MTV

Taylor is adott egy esélyt a korábban említett sorozatnak, miután ki kellett hagynia saját bálját a turnéja miatt. 50 kisérő nélküli férfi közül az alabamai Whit Wrightot választotta. Az énekesnő később azt nyilatkozta, hogy azért választotta Whitet, mert a srác nagyon kedves volt, és nem volt elszállva a lehetőség miatt. Swift amúgy egy rózsaszín ruhában ment a bálba, ahová legjobb barátnője is elkísérte őket.

5. Vanessa Hudgens

2014-ben a High School Musical sztárja meglepte a 17 éves Cesar Guerrerot, aki rákkal küzdött. A buli a Los Angeles-i The Art of Elysiumban volt, ahol Vanessa korábban dolgozott. Cesar azt írta Instagram oldalán a képekhez, hogy sokat jelentett számára, hogy Vanessa időt szakított rá, és eljött a bálba vele. Sajnos nem sokkal később a fiú elhunyt.

6. Tupac

Nemsokkal azután, hogy Kia Chenelle levelet írt Tupac rajongói klubjának, amiben felkérte a férfit, hogy legyen a kisérője, a rapper megjelent a házánál. Teljesen egyedül, sem riporterek, sem barátok nem voltak vele. A bál napján nem csak az ígéretét tartotta be, de adott Kiának 1500 dollárt ruhára és még egy limót is kölcsönzött.

7. Mila Kunis

Mila Kunis egy Youtube videón keresztül kapott felkérést a bálra. Mila párja, Scott Moore a bál után azt nyilatkozta, hogy a színésznő nagyon aranyos volt és külön köszönet jár neki azért, hogy hiába nem az ő világa volt ez, betartotta a szavát és eljött.

8. Justin Bieber

2015 áprilisában Justin csak úgy megjelent a Chatswoth Középiskola bálján, mert állítólag épp a közelben volt. Bieberről készültek Insta videók és Vineok, miközben táncolt és körülötte sikítoztak. Twitterre írt is egy üzenetet, miszerint mindig szeretett volna egy ilyen bálon részt venni.

9. Victoria Justice

2013-ban Max Whitmore készített egy videót a fizika tanára segítségével, amiben elmondta, miért kellene Victoriának elfogadnia a meghívását. Bár a színésznő nem tudott elmenni a bálra, egy másik nap megjelent az iskolában és meglepte Maxet.

10. Selena Gomez

Fotó: Rexfeatures

2009 júniusában Selena megjelent az Etobicoke Collegiate Institute bálján, miután otthagyta a saját vacsora partiját, ami ugyan abban az időpontban volt. Később visszatért a saját bulijába, de csak azért, hogy magával vigye Demi Lovatot és a többi barátját. Mint később kiderült, este 11 körül Selenát és a barátait megkérték, hogy hagyják el a bálat, mivel nem voltak valódi tanulók.

Kilenc évvel később Selena Gomez egy másik bálra is meghívást kapott, amit az Orange County-i gyermekkórház szervezett. A színésznő az éjszakát táncolással és szelfizéssel töltötte azokkal a gyerekekkel, akik épp kezelés alatt voltak.

11. Dwyane Wade

Az NBA sztár először elutasította a Miami High School diákjának, Nicole Muxo Youtube-os meghívását, de végül mégis elment. Még a lány családjával is csinált pár képet.

12. Kellan Lutz

Az Alkonyat nagyfiúja egy New Jersey-i diákot, Brianna Sicilianot kísérte el a báljára. Jóban maradtak, miután Brianna megnyerte azt a lehetőséget, hogy Kellannal video-chateljen, egy évvel a bált megelőzően.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!