Vilmos herceg világossá tette, hogy Kamilla nem a gyerekei nagyanyja

Vilmos herceg rendkívül szigorú szabályt fektetett le Kamilla királyné számára a gyerekeit illetően. Hiába ő a király felesége, a negyvenéves walesi herceg durván meghúzta a határokat.

Vilmos herceg szigorúan meghúzta a határokat Kamilla királynével szemben | Samir Hussein
Vilmos herceg szigorúan meghúzta a határokat Kamillával szemben | Samir Hussein
Fotó: Gettyimages.com

Angela Levin, Kamilla királyné királyi életrajzírója egy újonnan megjelent könyvben (Camilla: From Outcast to Queen Consort) meglepő kinyilatkoztatást tett arról, hogy Kamilla tulajdonképpen milyen szerepet is tölt be a királyi család ifjú tagjainak életében: Vilmos herceg ugyanis elvárja Kamilla királynétól, hogy sajátos módon viselkedjen gyermekei, György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő mellett – ezzel pedig Kamilla teljes mértékben ki van békülve.

Két nagypapa, egy nagymama

A szerző állítása szerint Vilmos herceg nem tekinti mostohaanyját a gyerekek nagyanyjának, de még csak mostohanagyanyjának sem: „Vilmos herceg világossá tette, hogy Kamilla az apja felesége, de az ő gyerekeinek nem mostohanagyanyja.” A gyerekek tudják, hogy „két nagyapapájuk van, de csak egy nagymamájuk”, Kamilla királyné pedig állítólag tiszteletben tartja ezt a megkülönböztetést. „Vilmos és Harry hercegek 23 és 20 évesek voltak, amikor Kamilla hivatalosan is a mostohaanyjuk lett 2005-ben. Inkább barátságos felnőtt volt, akivel néha találkoztak a királyi összejöveteleken. Igyekezett inkább bátorítani, mint befolyásolni őket.” – folytatta a szerző.

„Nem szeretném a királyi család halálát, csak legyenek súlyosan megnyomorítva"

Levin elmondása szerint Kamilla – akinek egyébként öt unokája van az Andrew Parker-Bowlesszal kötött első házasságából –, teljesen rendben van azzal, hogy le kellett mondania a mostohanagymama címről: „Meg sem próbált mostohanagymamaként felelősséget vállalni a cambridge-iek gyermekeiért, főleg hogy Katalin szülei, Carole és Michael olyan közel állnak hozzájuk.

Ha szívesen olvasol a királyi családról:

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói