Wow! Mi történt veled, Kelly Clarkson?

2017.július.28.

Rég hallottunk Kelly Clarksonról, hiszen az utóbbi időben a gyereknevelés vette át a főszerepet az életében, és kissé háttérbe szorult zenei pályafutása. Ha végiggörgetjük Kelly Instagramját, megbizonyosodhatunk róla, hogy gyönyörű kisgyerekei egyre nagyobbra nőnek, és minden közös fotóról sugárzik a szeretet és a jókedv. Egy dolog azonban szembetűnik: Kelly ritkán látható a képeken, ahogy mostanában a nyilvánosság elől is eltűnt.

Kelly Clarkson
Fotó: Getty

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Happy 1st Birthday to our sweet little boy!! #RemyB #BlackstockCampgrounds #ILoveHim #128522; Kelly Clarkson (@kellyclarkson) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 12., 20:14 PDT

Nézd meg Kelly kisbabáját egyhetes korában!

Kelly most
Kelly most
Fotó: Profimedia

Tegnap végre őt is lencsevégre kapta egy fotós, ahogy Bevery Hills utcáit rója nővérével, és nem tudjuk nem észrevenni, hogy az énekesnő bizony kissé elhagyta magát. Kelly bizony már nem a régi, és összehasonlíthatatlan a Stronger klipjében szereplő énjével, jóllehet most nem a szépségápolás az elsődleges feladata az életben. A legfontosabb azonban megmaradt: a híresség ugyanolyan vidám, mint mindig, és még a poparazzik kamerája előtt is bájosan pózolt nővérével. Sminktelenség és plusz kilók ide vagy oda, egy nő legszebb ékszere a mosoly!

Kelly és nővére
Kelly és nővére
Fotó: Profimedia

Ez is érdekelhet

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke