Minden, amit eddig tudunk Kim Kardashian kisbabájáról

2018.január.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nagy nap volt a tegnapi a Kardashian-West család számára: Kim az applikációján jelentette be, hogy megszületett harmadik kisgyermeke, akinek egy béranya adott életet. Eddig csupán annyit tudtunk, hogy kislányról van szó, és mindenki egészséges, most viszont már szerencsére egyre több információt kapunk az új családtagról.

Kim Kardashian
Fotó: Instagram

Kim végig a béranya mellett volt szülés közben, és ő volt az első, aki a kezébe vehette a kisbabát. Kanye szintén bent tartózkodott, ő a függöny mögött várta a fejleményeket, de felesége után ő is egyből megérinthette az újszülöttet. A béranya kiléte továbbra is ismeretlen, azt azonban tudjuk, hogy a szülés komplikácók nélkül zajlott, és a vállalkozó hölgy is remek egészségnek örvend.

Láttad már? VÉGRE! Elcsípték a várandós Kylie Jennert egy boltban!

Igaz, Kanye az utóbbi időben távol tartotta magát a rivaldafénytől, egy közeli barátja elárulta, a kisgyermek a lehető legjobbkor érkezett a rapper életébe. Kanye nehéz időszakon van túl, és úgy érzi, a legtöbb energiát csemetéitől kapja, ők azok, akik még az igazán borongós napokat is bearanyozzák. A rapper egyébként most is dolgozik, de minden lehetséges idejét a családjával tölti.

Kim továbbra sem árulta el, hogyan nevezték el az újszülöttet, de Ellen DeGeneresneknek már kifejtette, hogy mindenképpen rövid, könnyen kiejthető, egy szótagú nevet szeretne, North és Saint után nem is vártunk volna mást. Izgatottan várjuk a további részleteket!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője