Hajnal Tímea a címlapon- A GLAMOUR magazin a jövő év legviccesebb magyar mozifilmjében

2013.december.19.

Ki az a Hajnal Tímea? Már nem kell sokat várni rá és a karácsony után azonnal jön a Bálint-nap. Ha pedig már megint itt van a szerelem, akkor jönnek a bonyodalmak. Az egyik legsikeresebb címlaplányunk, a nemzetközi sikereket egymás után halmozó gyönyörű színésznő, Osvárt Andrea végre magyar filmben szerepel. Természetesen a filmben is a GLAMOUR címlapján.

A szemfüles olvasóink már tudhatnak róla, hogy a kedvenc magazinjuk jövőre egy szuper filmben is szerepel majd, hiszen posztoltunk pár képet az Instagram oldalunkon (glamourhungary) amikor a gyönyörű, budapesti Szabadság téren forgatott a film stábja. A Megdönteni Hajnal Tímeát című komédia már a közzétett trailer alapján is nagyon vicces, szókimondó filmnek ígérkezik.

A sztori szerint mindenki ugyanazt akarja. Hajnal Tímeát (Osvárt Andrea, aki már tavaly is jelölt volt a GLAMOUR Women of the Year-en és idén is szavazhattok rá ). A szupersztár fotómodell, aki éppen a GLAMOUR címlapján tündököl, egy sztártévés (Kamarás Iván) csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival (Simon Kornél), aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását... és nagyon unja az egész felhajtást.

Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs (Szabó Simon), a tapló, nagyszájú, fukszos, susogó mackós pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát...

Február 13-án már megnézhetitek ezt a glamúros komédiát!

Rendező: Herczeg Attila

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról