Itt a világ vége! Kim Kardashian West ugyanabban a ruhában 3 napja

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kim Kardashiantól megszokhattuk, hogy a lehető legtökéletesebb formáját hozza minden alkalommal. Hozzátennénk, elég fárasztó lehet úgy leélni egy életet, hogy minden áldott nap, minden egyes pillanatban a legszuperebbül kell kinéznie, a sminkje, a haja, a ruhájának az éle tökéletesen kell, hogy álljon, hiszen a fotósok bármelyik pillanatban lencsevégre kaphatják, és mint valaki, aki az imidzséből él, nem engedheti meg a legapróbb hibát sem.

Kim Kardashian street style
Fotó: Northfoto

De szerencsére azért Kimnek is vannak "szabadnapjai", már önmagához képest. Az elmúlt napokban például le sem szakadt róla ez a szürke mackónadrág, amit még North 4 éves szülinapi bulijában is viselt.

Kim Kardashian Kanye West North West Saint West
Fotó: Northfoto

Nézd meg! North West legédesebb Insta-pillanatai

Ilyet valóban még sosem láttunk a valóságshow-sztártól, mármint nem azt, hogy melegítőben lenne, mert arra azért már volt párszor példa, hanem azt, hogy konkrétan 3 napon keresztül ugyanabban az összeállításban flangált volna.

Kim Kardashian melegítő
Fotó: Profimedia

Kim Kardashian West sportcipőt, fehér atlétát viselt – természetesen csakis melltartó nélkül, de valljuk be, ha nekünk is így állna a mellünk, akkor mi sem hordanánk soha – és ezt a szürke Yeezy nadrágot, amit egyébként csekély 351 dollárért innen tudsz beszerezni.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> To celebrate reaching 100M followers I'm giving away 100 LuMee cases! To find out how to get yours go to @LuMeeCase #128175; Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 18., 19:47 PDT

Ennél jobban még sosem éreztük emberinek Kimet, azt pedig külön értékeljük, hogy végre megmutatta azt a melegítőt, amire évek óta vágyunk, de sehol sem találjuk: a klasszikus, bokánál szorított, szürke fajtát, amit a 90-es években is már úgy imádtunk.

U.I.: Kim nemcsak sportcipővel tudja viselni ezt a szettet, bizony a melegítő magas sarkúval is remekül mutat. Nem hiszed? Akkor nézd csak ezt az összeállítást:

Kim Kardashian Yeezy melegítő
Fotó: Profimedia
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője