Az év botránya: Meghan Markle drogot adott a vendégeknek az esküvőjén

2018.december.28.

Meghan Markle körül egész évben keringtek pletykák, a legtöbb természetesen alaptalan volt és csupán az irigység kreálta. Most viszont, év vége előtt pár nappal, kétség kívül az egyik legdurvább botrány robbant ki egy kiszivárgott e-mail miatt.

Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Meghan 2011-ben ment feleségül Trevor Engelsonhoz, az esküvőt pedig teljesen máshogy tartották, mint Harry herceggel. Jamaicán, a tengerparton, cipő nélkül, laza, kötetlen hangulatban mulattak.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BcEKnn7Ftd7/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon #tbt Meghan Markle y Trevor Engelson el día de su boda en Jamaica #meghanmarkle #throwback #trevorengelson #weddingday #princeharry #realeza #royalty Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) által megosztott bejegyzés, Nov 28., 2017, időpont: 8:05 (PST időzóna szerint)

A kiszivárgott levelezésből pedig az is kiderült, hogy Meghan egy kis meglepetéssel is kedveskedett a vendégeknek, egy kis táskában ugyanis marihuánát adott mindenkinek.

A The Sun birtokába jutott levelezésben az egykori színésznő azzal viccelődik, hogy külön erre a célra, selyemből készült kis táskákat rendelt, amire azt írták ˝shh˝. Az is kiderült, hogy Markle még a füvescigi elkészítésében is segített a vendégeknek.

Íme a királyi család 10 karácsonyi hagyománya, amiről még sosem hallottál

Íme a királyi család 10 karácsonyi hagyománya, amiről még sosem hallottál

Az egészben az a legdurvább (azon kívül, hogy ezt a levelezést valamelyik barátja szivárogtatta ki), hogy 2011-ben Jamaicában még illegális volt a marihuána.
Ez nagyon kínos...

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke