Az ukrán fitnesz modell a macskáját tetováltatta

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #moscow Elena Ivanickaya #128171; (@elenaiwt) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 15., 06:43 PDT

Az ukrán Elena Ivanickaya mindent megtesz, hogy egy pillanatnyi hírnévhez jusson. Kőkeményre gyúrta testét, kacsaszájat pumpáltatott magának, természetes hozzá illő cicikkel, hogy jól mutasson a tangás bikinikben. Instagram profilja tele van csücsörítős, formás hátsóját domborító fotókkal. Ám szőke plasztikbombázókból bőven akad a világhálón, ezért valami különlegessel kellett előállnia, hogy észrevegyék.

Sajnos ezt a szereplésvágyat szerencsétlen macskája bánta, akit tetováltatott csak azért, hogy mutogathassa menő háziállatát. A Szfinx egy szőrtelen cicafaj, így puha bőre lehetővé tette, hogy kidekorálják. Egy szárnyas Anubis, egyiptomi isten került a mellkasára. A pórul járt állatot el kellett altatni ahhoz, hogy elvégezhessék a műveletet. Ahogyan a cicusról készült kép nyilvánosságra került, az állatvédők azonnal felháborodott kommentháborúba kezdtek a poszt alatt.

Azzal támadták a szőkeséget, hogy gyakorlatilag egy dísztárgyként bánt az állattal, semmibe véve a tényt, hogy nagy fájdalmat okoztak neki. Elena szerint a macska semmit sem érzett, és miután felébredt az altatásból folytatta megszokott rutinját. Válaszában azzal is érvelt, hogy a saját Insta-oldallal rendelkező kandúr igazából egy elkényeztetett macsek, aki sok szeretetet kap, friss osztrigát eszik és sokkal jobb élete van, mint néhány negatív véleményezőnek.

Ezt olvastad már? A ninja-macskák léteznek! Elképesztő cuki fotókkal bizonyítjuk be!

Ha bebizonyosodik az állatkínzás, a magamutogató gazdit be is perelhetik, és borsos büntetésre számíthat…

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció