Beyoncé legutóbbi szettje teljesen szokatlan tőle, de az egyik legbájosabb, amit valaha láttál

2018.március.23.

Beyoncé kétségtelenül az egyik legnagyobb díva és divatikon. Ezt jól mutatja, hogy az Instagram-oldalát gyakorlatilag divatblognak használja, és minden egyes különleges vörös szőnyeges megjelenéséről felkerülnek posztok mindenféle szögből.

Beyoncé
Fotó: Instagram

Az énekesnő nem is követ senkit és nem is szokott hozzáfűzni semmit a fotóihoz a legtöbb esetben, hanem hagyja, hogy a képek magukért beszéljenek, és oh, mi mindent elmondanak!

Múltkor épp az arany szettjében gyönyörködtünk, amit a kis Blue Ivy arany parókája egészített ki. Egyszerűen nem tudtuk eldönteni, hogy melyik néz ki pompásabban. A minap Beyoncé egy újabb szettet mutatott Instagramon, amin először teljesen megdöbbentünk, majd el kellett ismernünk, hogy ez a tőle szokatlan visszafogott stílus is remekül áll neki.

Beyoncé annyira gyönyörű ebben a csinos, tavaszi, pasztellrózsaszínű ruhában, amit a gyöngyös apró madarak és a bájos fodrok tesznek még elbűvölőbbé.

Remek választás volt ehhez a szetthez a mélybordó rúzs:

A kiegészítők most sem maradtak el, a díva csillogó gyémántokkal dobta fel a szettjét, többsoros nyaklánc, karkötők és nagy, lógó fülbevaló egészíti ki a megjelenést. A szürke, pomponos kistáska is remek választás, ahogy az átlátszó körömcipő is.

Lapozz még több fotóért:

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet