Blake Lively visszahozza divatba a kedvenc szuperkényelmes trendedet

2018.március.20.

Kell még bizonyíték, hogy a 2000-es évek visszatértek? Blake Lively most az évezredforduló egyik megkérdőjelezhető, ám rendkívül népszerű trendjét porolta le, a bársony tréninget.

Blake Lively tréning
Fotó: Rexfeatures

Tudtad? Jön a Gossip Girl film

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BgZot_fg1IL/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Last night with @tods. Thank you early 2000s for coming back in a much less velour way. I appreciate being able to breathe on a night out. Life#8217;s simple pleasures... #128540;#128522; Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2018, időpont: 3:17 (PDT időzóna szerint)

A rendkívül stílusos színésznő, aki nemrég bevallotta, hogy nemcsak a haját, de saját magát is ő öltözteti, azaz nincsen stylistja, aki beszerezné neki a ruhákat, ő maga intézi minden egyes vörös szőnyeges megjelenéséhez az összeállítását. Persze, akit úgy imádnak a tervezők és a divatszerkesztők, mint Blake Lively-t, annak nincs nehéz dolga ruhákat bekérni, a színésznő elárulta, hogy bár igencsak sok időt vesz igénybe végig nézni a kifutós képeket és lementeni azokat a szetteket, amelyek tetszenek neki, inkább megoldja magának örömmel, mintsem átengedje ezt egy celeb stylistnak.

Blake Lively és a W főszerkesztője, Stefano Tonchi, akivel ráadásul a Gossip Girlben is szerepeltek együtt:

Blake Lively Stefano Tonchi
Fotó: Rexfeatures

A Tod's új kapszulakollekciójának indulásán jelent meg a szuper vékony Blake Lively ebben a szürke bársonytréningben, amit természetesen egy fekete Tod's magas sarkú bakanccsal és vagány, sötétszínű kiegészítőkkel viselt.

Blake Lively bársony trénng
Fotó: Rexfeatures

Nos, ha te is kacérkodsz a gondolattal, hogy előszedd a régi hasonló tréningedet, akkor ne is habozz tovább, bár ha ránk hallgatsz, akkor inkább beújítasz egy modernebb, Blake Lively-éhoz hasonló változatba a fenekén Angel vagy Baby feliratos, rózsaszínű melegítők helyett, ami garantáltan neked is volt legalább egy.

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról