Cate Blanchett újra felvette a velencei filmfesztiválon ezt a gyönyörű Alexander McQueen darabot 2016-ból

2020.szeptember.5.

Nem gondoltuk volna, hogy idén még lesz alkalmunk vörös szőnyeges eseményről beszámolni, de Velence megvalósította a lehetetlent, és megrendezi a filmes szakma egyik legrangosabb fesztiválját.

Cate Blanchett
Fotó: Rexfeatures

A velencei filmfesztivál zsűrijének idén a csodálatos színésznő, Cate Blanchett is a tagja, és bár megszokhattuk a szépséges és rendkívül kifinomult ízléséről híres színésznőtől, hogy a vörös szőnyeges eseményeken mindig lenyűgöző, most még különlegesebb szetteket tartogatott erre az igazán nem mindennapi eseményre.

Cate Blanchett a Lovers című film bemutatóján viselt szettjével azonnal nagy hullámokat vetett a csendesen divatvizeken, ugyanis a vörös szőnyegen egy olyan egyedi tervezésű Alexander McQueen darabban jelent meg, amit már pár évvel korábban is viselt. Sztárok körében, mint tudjuk, ez egyáltalán nem bevett szokás, de 2020 egyáltalán nem általános év, és talán minden eddiginél jobban figyelnünk kell a döntéseinkre, amivel a jövőnket, a környezetünket befolyásoljuk.

Az ausztrál színésznő a részletgazdag, gyöngyökkel hímzett, gyönyörű felsőt ezúttal fekete szövetnadrággal és fekete blézerrel párosította.

Cate Blanchett
Fotó: Rexfeatures

2016-ban, amikor utoljára viselte ezt a darabot a londoni Bafta gálán, akkor hosszú, fekete tollas szoknyával öltötte magára.

Cate Blanchett
Fotó: Rexfeatures

A színésznő eddigi szettjei Velencében abszolút nem okoztak csalódást, nézd is meg őket itt mind:

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács