Diana hercegnő ismét címlapon

2013.augusztus.9.

A Diana életének utolsó két évéről szóló film szeptemberben kerül a mozikba Naomi Watts főszereplésével. Ennek kapcsán, illetve a királyi baba születése miatt, Diana élete, tragikus halála és szerelmei újra a reflektorfénybe kerültek.

Diana, Vanity Fair
Fotó: MarioTestino/VanityFair

Míg az köztudott tény, hogy Diana Dodi Al Fayeddel folytatott viszonyt, azt kevesen tudják, hogy élete szerelme a pakisztáni szívsebész, Hasnat Khan volt, akivel röviddel halála előtt szakítottak két év után. Egyes források szerint Dodit csak arra használta, hogy az orvost féltékennyé tegye, aki nem volt hajlandó Dianát feleségül venni a mérhetetlen médiafigyelem miatt. Az egyetlen megoldás az lett volna, ha Diana Pakisztánba költözik, de a hercegnő még erre is képes lett volna szerelméért.

A Vanity Fair szeptemberi címlapján a csodálatos Diana szerepel, akinek titkos kapcsolatát próbálta a magazin szerkesztője felderíteni. Lehet, hogy a sebész nem akart örök hűséget fogadni a hercegnőnek, de talán a legnagyobb ajándékkal lepte meg őt, a diszkréciójával. Halálának nyarán Diana a következőt mondta Hasnat Khanról: "Mindenki elárul, Hasnat az egyetlen ember, aki soha sem fog elárulni".

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói