Ilyen fényes pizsamában ment az utcára Demi Lovato, és persze melltartó nélkül

2017.augusztus.18.

A pizsamatrend egyáltalán nem újkeletű dolog, nemcsak a kifutón vagy a sztárok körében, de a boltokban sem. Most már második éve legalább, hogy ellepték az üzletek polcait az utcán is hordható, elsőre hálóköntösökre emlékeztető ruhaegyüttesek, de mintha az utóbbi időben teljesen megőrültek volna a hírességek, és semmi mást nem tudnának felvenni, mint egy fényes, selyempizsamát, amikor az utcára mennek.

Demi Lovato
Fotó: Northfoto

Ezt nézd! Mindenhol a dekoltázsát mutogatja Demi Lovato

Persze, ki tudná őket ezért letolni, hiszen nem véletlenül alszunk ilyen holmikban – nincs is ennél kényelmesebb és a bőrnek kellemesebb ruhanemű! A legújabb utcai pizsamarajongó nem más, mint Demi Lovato.

Demi Lovato még melltartót sem vett a ruhája alá, hiszen ki hord pizsamát melltartóval?!

Fotó: Northfoto

Láttad? Demi Lovato megható levele a melegekhez

Az énekesnő egy királykék selyem összeállításban jelent meg egy rádiós interjún, a Baja East szettet fényes, hátrasimított hajjal, magas sarkú szandállal és nagy karikafülbevalókkal egészítette ki a megjelenését, amiben többek között azt is elárulta a rádióműsor hallgatóinak, hogy új albuma "nagyon hamar" meg fog jelenni. Az énekesnő arra is kitért, hogy milyen az élete szingliként:

„Élvezem az életet és a nagykorúságot, az egyedüllétet. Mindig kapcsolatból kapcsolatba léptem, sosem voltam egyedül. Most először nem randizom senkivel. Eleinte nem tudtam mit kezdjek magammal, hogyan töltsek el otthon egy estét egyedül, de kezdem megtanulni, hogy béküljek ki az egyedülléttel, és szerintem ez a legfontosabb dolog, amit tehetsz magadért, főleg nőként – hogy megtalálod a függetlenséged”, magyarázta Demi Lovato SiriusXM stúdióban.

Neked hogy tetszik Demi Lovato összeállítása?

Fotó: Northfoto

Ez is érdekelhet

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói