Jennifer Lopez királynőként vonult be a Dolce & Gabbana velencei show-jára

2021.augusztus.30.

Jennifer Lopeznek újabb hatalmas divatpillanata volt! Ezúttal Velencéből jelentkezett lélegzetelállító fotókkal az Instagramon, amint készülődött, majd részt vett a Dolce & Gabbana bemutatóján a romantikus olasz városban.

Jennifer Lopez fantasztikus összeállításban Velencében
Jennifer Lopez fantasztikus összeállításban Velencében
Fotó: Getty Images

Az 52 éves latin díva nem sokkal azután tért vissza Olaszországba, hogy pár hete itt nyaralt szerelmével, Ben Affleck-kel, akivel 17 után találtak újra egymásra, és barátaikkal. Ez a közös kiruccanás már csak amiatt is emlékezetes volt, mert nemcsak itt ünnepelte JLo a születésnapját, hanem itt tették Instagram-hivatalossá is kapcsolatukat egy forró csókot ábrázoló képpel.

Lopez most a D&G különleges show-jára tért vissza szuper csapatával, a sztárfodrász Chris Appletonnal, a sztársminkes Mary Phillips-szel és a sztármanikűrös Tom Bachikkal. A trió, amit JLo régi és jól bevált stylistjai, Mariel Haenn és Rob Zangardi egészítenek ki, áll Jennifer Lopez legikonikusabb megjelenései mögött, és ez alól ez a velencei kiruccanás sem képez kivételt.

A részletek egyszerűen lenyűgözőek:

JLo az olasz divatház Alta Moda bemutatóján, ami nemcsak a márka olasz hagyományait és hagyatékát, hanem Velence mélyre gyökerező, nagy múltú motívumait is egy gyönyörű kollekcióban és show-ban ötvözte, úgy szállt partra a vízi taxiból, akárcsak egy fenséges királynő.

Jennifer Lopez fenséges D&G ruhában Velencében
Fotó: Profimedia

Jennifer Lopez nem retten vissza azoktól az alkalmaktól, amikor valami elképesztő összeállítást viselhet egy-egy vörös szőnyeges eseményen, de ezen a show-n való megjelenésével csak még magasabbra emelte saját maga számára is a mércét, nem beszélve másokról. Ez a virágos, romantikus organza nadrágos szett a strasszos melltartóval és a hosszú, királyi palásttal egyszerűen fenséges volt minden részletében, ahogy a hozzá választott kiegészítők, hajpánt is:

További lélegzetelállító fotók az estéről és a készülődésről:

Jennifer Lopez mellett számos híresség meghívást kapott a bemutatóra, íme:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói