Kebelcsoda pózolt a Vogue-nak

2012.december.13.

Kate Upton jelenleg az ötödik legszexibb topmodell a világon, és már az amerikai Vogue-ban és az olasz Vogue címlapján is szerepelt annak ellenére, hogy nem tipikus topmodellalkat, az arcát pedig még a Victoria's Secret is túl közönségesnek minősítette.

Pedig Kate Vogue-szereplésein túl szerepelt már többek között a Sports Illustrated fürdőruha-katalógusában, a Harper's Bazaarban, a Guess arca is volt már, de természetesen a GQ-ban is megmutatta formás idomait. Novemberre az olasz Vogue címlapját bérelte ki, és most itt az újabb nagy dobás: ő a brit Vogue januári címlaplánya.

Hogy miért esett rá a magazin választása? A brit Vogue weblapja szerint pont azért, mert nem a megszokott topmodell-tulajdonságokkal rendelkezik. Ahogy írják, a régi, nagy szupermodellekre – Cindy Crawfordra, Tyra Banksre, Heidi Klumra – emlékezteti őket a nem mindennapi lány, akit néhány hónapja a Skinny Gossip bloggere egyenesen " lekövérdisznózott ".

"Van benne valami ezen túl, ami az amerikai szépségekre emlékeztet minket, gondoljunk Marilyn Monroe-ra vagy Anna Nicole Smithre. Csodás arca van, amelyhez hihetetlenül arányos testalkat párosul" – írják.

A 2013-as januári címlapfotót Alasdair McLellan készítette Kate Uptonról, aki egy egyszerű, hófehér ruhában köszönti az új évet, remélhetőleg a brit Vogue olvasóinak legnagyobb örömére. Nektek hogy tetszik a magazin választása?

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet