Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

2022.május.25.

Úgy tűnik, hogy Bella Hadid a vörös szőnyeg új fenntarthatósági nagykövete szeretne lenni, hiszen ezúttal a cannes-i filmfesztiválon vonult fel egy ellenállhatatlan vintázs darabban.

 Bella Hadid a 2022-es cannes-i filmfesztiválon
Bella Hadid a 2022-es cannes-i filmfesztiválon
Fotó: Profimedia

A 2022-es év vörös szőnyeges legemlékezetesebb momentumai között biztosan ott lesz Bella Hadid a Prince's Trust jótékonysági gálán viselt Dior ruhája, ami valóságos divattörténeti darab volt, hiszen 63 évvel ezelőtt készült a francia divatház műhelyében. A sztármodell választását akkor nagyon sokan üdvözölték, hiszen Bella bebizonyította, hogy akármilyen régi is lehet egy ruha, ha igazán minőségi darab, és vigyáznak rá, akkor évtizedekkel később is viselhető, és nem csupán viselhető, hanem egyenesen ellenállhatatlan is.

Most a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén bukkant fel Bella Hadid, akik folytatta ott, ahol egy hónapja abbahagyta, és ezúttal is egy különleges vintázs darabot választott. A fekete varázslatos darab tényleg egészen páratlan kreáció.

Bella Hadid egy 35 éves Versace ruhában a cannes-i vörö szőnyegen
Fotó: Profimedia

Bella Hadid ruhája 1987-ben készült és Gianni Versace tervezte, a legendás olasz dizájner ráadásul egy különleges alkalomra, a milánói Scala Salome című operaelőadásához készült, a neves osztrák szoprán Helga Dernesch számára.

Ikonikus divatbemutatók 2. - A Versace szupermodell-forradalma megismételhetetlen

Minden bizonnyal a sztármodell stylistjának, Law Roach-nak a magángyűjteményéből származhat a ruha. Nem véletlen, hogy egy gyűjtő figyelmét is felkeltette, hiszen egy igazi mesterdarab. Gianni Versace fantasztikus szabászati ismereteinek egy gyönyörű példája ez a kreáció, ami többféle anyagot kombinál szinte észrevétlenül, ugyanakkor a sziluettje, a rátétnek köszönhetően páratlanul izgalmas.

Bella Hadidnak tökéletesen állnak az ilyen drámai darabok, a tavalyi megjelenése is káprázatos volt, és most is sikerült még fenségesebbé varázsolni a megjelenését egyrészt a szigorúan összefogott hajával, másrészt a sminkjével, és persze a hatalmas Chopard fülbevalóval. Ez a vintázs Versace ruha igazi időtlen alkotás, igaz, hogy 35 éves és a viselőjénél is 9 évvel idősebb, tökéletesen megállja a helyét a vörös szőnyegen most is.

Ez is érdekelhet

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói