Nyaral a szupermodell - Az 51 éves Cindy Crawford és férje ennyi év után is odavannak egymásért

2017.április.6.

Emlékeztek még, amikor óriási port kavart, hogy előkerült egy "retusálatlan" fotó Cindy Crawford hasáról, mely nemhogy a hibáit mutatta volna, hanem teljesen eltorzította az egykori szupermodellt, és legalább 20 évvel idősebbnek tűntette fel, mint amennyi.

Cindy Crawford bikini
Fotó: Northfoto

Nos, a kételyeket sikerült elég hamar eloszlatni, igaz a modell nem reagált a közösségimédiát bejárt fotóra, viszont férje készített róla egy fürdőruhás fotót, melyen tökéletesen látszik, hogy a hasa abszolút nem olyan ráncos, mint amilyennek az a bizonyos kiszivárgott magazinos kép mutatja.

Cindy Crawford Rande Gerber
Fotó: Northfoto

Most újabb bizonyítékunk van arra, hogy az 51 éves fitneszkirálynő alakja még mindig elképesztő, a modell családjával együtt nyaral a sztárok egyik kedvenc üdülőhelyén, St. Barths-ban, Cindy Crawford és férje, Rande Gerber szemmel láthatóan még mindig rendkívül szerelmesek egymásba, a gyerekek, a szintén modell Kaia és Presley pedig kihozták a legtöbbet, amit lehetett a nyaralásból, és nagyokat lubickoltak a tengerben.

Kaia Gerber Presley Gerber
Fotó: Northfoto

Pár nappal korábban a hihetetlenül fotogén család még Los Angelesben mutatkozott a vörös szőnyegen, Cindy Crawford, Rande Gerber, Kaia Gerber és Presley Gerber együtt érkeztek a The Daily Front Row divateseményre.

Cindy Crawford Rande Gerber Kaia Gerber Presley Gerber
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

El tudsz nálunk tökéletesebbet képzelni?

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói