Rihanna hideg, mint a jég és ezek a karmok félelmetesek

2017.május.20.

Biztosan úgy tűnik az utóbbi időben, mintha valami különösebb bajunk lenne Rihannával, hogy mindig találunk valami kivetnivalót a megjelenésében.

Rihanna Cannes 2017
Fotó: Getty Images

Nem akarunk zsákbamacskát árulni, egy picit tényleg furcsa, hogy RiRi lassan több dologhoz ért, mint Kanye West. Az éremnek van egy másik oldala is, a popsztár minden lehetőséget megragad, minden területet kipróbál, ami viszont becsülendő, hiszen egyszerű popsztárként is vígan lubickolhatna valószínűleg élete végéig, de úgy tűnik, Rihanna nem fél újabb és újabb területen kipróbálni magát, és nem fél kockázatot vállalni, ami tényleg inspiráló.

Nem is feltétlenül ezzel vannak a problémáink, hanem inkább azzal, hogy a nyilvános megjelenései alkalmával, mintha kezdene belemerevedni a saját szerepébe. Hűvösnek és távolságtartónak tűnik, az egykori kislányos báját, mosolyát, már alig-alig látjuk. Nem szívesen emlegetnénk fel a balul sikerült magyar fellépését, de mintha ott is láttuk volna a saját fontosságának tudatában beleragadt sztárt, aki a hivatalos eseményeken még ennél is távolságtartóbbnak látszik.

Menyasszonynak is beillet volna:

Rihanna Dior ruhában
Fotó: Getty Images

A cannes-i filmfesztiválon a Chopard ékszermárka nagy kampányának a főszereplőjeként vesz részt Rihanna, aki a céggel közösen saját ékszerkollekciót is a piacra dobott. Az első partin a barbadosi énekesnő egy a vártnál komorabb szettben lépett a fotósok elé. A következő napon aztán újabb Chopard esemény következett, illetve az Okja díszbemutatóján is megjelent RiRi.

Rihanna látványos bevonulása:

Rihanna Dior ruhája
Fotó: Getty Images

A filmpremieren egy gyönyörű, akár menyasszonyi ruhának is beillő Dior ruhában érkezett a vörös szőnyegre. A vörös szőnyegen pompásan mutatott ez a látványos, hófehér kreáció. Eltávolító gesztus persze most is volt Rihanna megjelenésében, hiszen a hófehér napszemüveget éppencsak letolta az orra hegyére szemkontaktus gyanánt.

Rihanna sminkje és haja közelről, no és a napszemüveg:

Rihanna smink és haj
Fotó: Getty Images

Este aztán egy igazán fifikás szabású Victoriana selyemruhában érkezett a Chopard eseményére. Az elöl nyitott szoknyarész igazán szexi volt, viszont a babakék szín ellenére a fűzőszerű felső olyan volt, mintha egy lovagi felszerelés maradt volna rajta.

Rihanna egy Victorian ruhában
Fotó: Getty Images

Összességében ezen a napon Rihanna a kedvesebb arcát mutatta, mégha mindkét szettjében is voltak távolságtartó gesztusok. Az mindenesetre látszik, hogy ékszerkollekciójának sikerét nem bízza a véletlenre, hiszen mindkét alkalommal alaposan fel volt ékszerezve, mintha elhatározta volna, hogy minden darabot ezen a napon mutat be a kollekcióból.

Karmok, ékszerek és végre mosoly:

Rihanna körmei és ékszerei
Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő