Sarah Jessica Parker megtalálta a fekete harisnyák tökéletes alternatíváját

2018.január.21.

Stíluskeverést taníthatna Sarah Jessica Parker, és egy színesebb, vagányabb, sikkesebb világban élnénk, az biztos! De addig is, elégedjünk meg annyival, hogy megpróbálni ellesni a Szex és New York ikonjának stílustrükkjeit, és alkalmazni amennyire csak lehet a mi ruhatárunkra.

Sarah Jessica Parker GMA
Fotó: rex/puzzlepix
Fotó: rex/puzzlepix

Az 52 éves színésznő nemrég Ellen DeGeneres műsorában tette tiszteletét, ahol természetesen többek között a füstbe ment Szex és New York 3. film tervéről is szó esett. Mivel Kim Cattrall az, aki nem akar többet részt venni ebben a projektben, ezért nem fog elkészülni a 3. film, hacsak nem találnak ki valami Samantha Jones karakterére. SJP viccesen felajánlotta Ellennek a szerepet, aminek az lett az eredménye, hogy maga Kim Cattrall is beszállt a vitába, és elmondta Twitteren, szerinte kik lennének meg alkalmasak ikonikus karakteréren megformálására egy esetleges újabb filmben.

I am partial to @TheEllenShow but @Oprah was always my 1st ❤️. But then there are the goddess’s @TiffanyHaddish or @SofiaVergara So many fabulous actresses to choose from that will make Samantha their own! https://t.co/ZYRRBWh6QD— Kim Cattrall (@KimCattrall) January 19, 2018
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Nos, Sarah Jessica Parker vissza is tért otthonába, New Yorkba a rövid Los Angeles-i kitérő után és máris a Good Morning America reggeli tévés műsor vendége volt egy szenzációs, annyira Carrie Bradshaw-s szerelésben.

Fotó: rex/puzzlepix

Sarah Jessica Parker zseniálisan keveri a stílusokat és a mintákat, és ő azon nagyon kevesek egyike, akinek a több mindig jobban áll. SJP virágmintás fekete összeállításához ez feltűnő, lila, szatén magas sarkút választott a saját kollekciójából természetesen, de ami még ennél is stílusosabb volt, az a csillogó, fekete neccharisnyája.

Fotó: rex/puzzlepix

Ha neked is tetszik, akkor nézz körül galériánkban, mert ajánlunk pár legalább ennyire sikkes darabot az itthon kapható kínálatból is:

Ez is érdekelhet

Csak az emberek menstruálnak? Itt a válasz

Csak az emberek menstruálnak? Itt a válasz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói