Sarah Michelle Gellar felvette ezt az ikonikus Buffy-ruhát 23 év után, és még mindig tökéletesen jó rá

2020.május.15.

Talán mindenkinek elsőre Sarah Michelle Gellar nevéről leghíresebb szerepe, Buffy ugrik be. A sorozat főszereplőjét 7 éven át alakította a színésznő a 90-es évek végétől a 2000-es évek elejéig, és mondanunk sem kell, hogy a Buffy, a vámpírok réme egy generáció kedvenc tini vámpíros sorozata volt.

A belevaló, erős, könyörtelen Buffy csak úgy sugározta magából a női erőt, és azóta is az egyik kedvenc karakterünk a televízió történetéből, de úgy tűnik maga Sarah Michelle Gellar is boldogan tekint vissza azokra az évekre, amikor eljátszhatta a vadító vámpírvadászt. Mint mindenki, Gellar és férje, az évezredforduló másik nagy szívtiprója, Freddie Prinze Jr-ral otthon töltik ezt az időszakot, és a gyerekeiket próbálják tanítani nem sok sikerrel.

Amikor pedig nem vicces szelfiket posztol a házi tanításról, akkor Buffys mémekkel boldogítja a követőit:

De a legnagyobb sikert talán az a poszt érte el, amiben egy nagyon ismerős szettben láthatjuk otthon, a bankett ruha az első szezon záróepizódjából való, amiben Buffy legyőzi a gonoszt ebben a ruhában, de leginkább mégis gimis, csajok dolgokkal szeretne foglalkozni, mintsem vámpírokra vadászni, ezzel pedig megalapozza a sorozat témáját a továbbiakban. Sarah Michelle Gellar még idézte is az egyik ikonikus mondatot ebből a részből a posztjában:

Ha minket kérdeztek, szerintünk épp ideje egy Buffy-találkozónak, esetleg új részeknek??? De ha nem más, újranézni bármikor lehet a sorozatot.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla