Viktor Krum a Harry Potterből nagyon durván néz most ki

2016.augusztus.23.

Viktor Krum ugyan csak nagyon kevés szerephez jutott a Harry Potter-széria negyedik részében, a Harry Potter és a Tűz Serlege könyvben, ám a bolgár kviddiccsbajnok karaktere annál emlékezetesebb volt.

viktori krum, harry potter, harry potter és tűz serlege, stanislav yanevski, színész, durmstrang
Fotó: Warner Bros.

Nézd meg! Ilyen dögös pasik lettek a Harry Potter fiú színészeiből

Amellett, hogy minden idők legsikeresebb kviddicsezője, az északi varázslóképző, a Durmstrang diákja és egyben a Trimágus tusa egyik bajnoka. A fiatal tehetség, ahogy a könyvben, úgy a filmben is meghódítja a tudálékos Hermione Granger szívét, és mindenki ámulatára a karján vezeti be a Roxfort Karácsonyi báljára. Nos, ekkor még a Viktor Krumot alakító igencsak sármos Stanislav Yanevski egészen másként festett, mint ahogyan a legfrissebb róla készült fotókon láthatod.

A 31 éves bolgár színész a 2005-ös Harry Potter óta átevickélt a televíziózáshoz, és sorozatokban szerepelt, miközben brutális átváltozáson esett át. Yanevski keményen kigyúrta magát, széttetováltatta a testét és hatalmas ősember szakállat és hajat növesztett - lehet, hogy még egy motoros bandához is csatlakozott?

Azonban továbbra is nagy HP-rajongó maradt, ellátogatott a hivatalos Harry Potter parkba és még a rajongókkal is lelkesen fotózkodott a könyvesboltokban.

Sőt, mint látható, a sárkányokat továbbra is nagyon szereti:

Ez is érdekelhet

Le szabad nyelni a spermát?

Le szabad nyelni a spermát?

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk