Vörösre váltott a babaarcú sorozatsztár

2016.június.18.

A 25 éves, élő játékbabának is beillő Sarah Hyland idén tavasszal váltott sötét hajszínre.

sarah hyland, hajszín, hajfestés, árnyalat, modern család, dirty dancing, vörös haj, sorozatsztár
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A Modern család sztárja valójában egy szerep kedvéért ült a fodrászszékbe, és a mostani üzenetéből kiderül, hogy ő maga valószínűleg nem rajongott ezért az árnyalatért. Alighogy véget ért ugyanis a Dirty Dancing remake-jének tévés sorozat forgatása, az első útja a megint egy hajszalonban vezetett. Nem a régi, világosabb árnyalathoz tért vissza, hanem ezúttal kipróbálta a sötétvörös színt.

Azt nem állítanánk, hogy Sarah Hyland ne lenne szép ezzel az árnyalattal is, viszont mintha öregítené ez a hajszín is, nem?

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Finally saying goodbye to my Lisa Houseman hair and bringing in the rest of the summer vibes tribute to @therealdebramessing who gave me this beautiful necklace as a wrap gift. #hintofred THANK YOU @nikkilee901 for always making me feel beautiful and making my hair healthy af Sarah Hyland (@therealsarahhyland) által közzétett fénykép, 2016. Jún 16., 21:31 PDT

Ez is érdekelhet

12 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról

12 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!