Zoom meetingre készülsz? Hogyan legyen menő az otthoni munkaállomásod

Ha gyakran kell Zoom meetingeken részt venned, ügyelj arra mi van otthon a háttérben, legyél igényes magaddal. Ilyenkor soha nem az a kérdés, hogy milyen a lakásod, hanem hogy mi a munkád, ennek megfelelő környezetet mutass magadról.

Zoom meeting
Zoom meeting

Már a második éve vagyunk kénytelenek otthonról dolgozni, így minden bizonnyal kényelmessé tetted a home office-odat. Nem mindegy, hogy azt a napi 8-10 órát milyen körülmények közt töltöd el. A hangulatos környezet inspirálólag hat mindannyiunkra, különösen, ha kreatív munkát végzel.

Alakíts ki egy motivációs falat magad előtt, ahová most nem a családi képek kerülnek, hanem olyan képek, tárgyak, amelyek kitűzött céljaidra emlékeztetnek, inspirálnak, ezáltal ösztönöznek terveid megvalósításában. A növények és virágok mindig izgalmas vizuális élményt nyújtanak ráadásul tisztítják a levegőt.

Amivel nem szabad spórolni, az az ülőalkalmatosság. Ülhetünk labdán is, de akkor törekedjünk egyenes tartásra. Korábban már írtunk arról, hogyan tarthatod épen gerincedet az otthon töltött hónapok során.

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát