Zoom meetingre készülsz? Hogyan legyen menő az otthoni munkaállomásod

Ha gyakran kell Zoom meetingeken részt venned, ügyelj arra mi van otthon a háttérben, legyél igényes magaddal. Ilyenkor soha nem az a kérdés, hogy milyen a lakásod, hanem hogy mi a munkád, ennek megfelelő környezetet mutass magadról.

Zoom meeting
Zoom meeting

Már a második éve vagyunk kénytelenek otthonról dolgozni, így minden bizonnyal kényelmessé tetted a home office-odat. Nem mindegy, hogy azt a napi 8-10 órát milyen körülmények közt töltöd el. A hangulatos környezet inspirálólag hat mindannyiunkra, különösen, ha kreatív munkát végzel.

Alakíts ki egy motivációs falat magad előtt, ahová most nem a családi képek kerülnek, hanem olyan képek, tárgyak, amelyek kitűzött céljaidra emlékeztetnek, inspirálnak, ezáltal ösztönöznek terveid megvalósításában. A növények és virágok mindig izgalmas vizuális élményt nyújtanak ráadásul tisztítják a levegőt.

Amivel nem szabad spórolni, az az ülőalkalmatosság. Ülhetünk labdán is, de akkor törekedjünk egyenes tartásra. Korábban már írtunk arról, hogyan tarthatod épen gerincedet az otthon töltött hónapok során.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói