Tommy Hilfiger lánya egy kapucnis menyasszonyi ruhában ment férjhez

2018.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Milyen lehet az, amikor az apukád a világ egyik leghíresebb divattervezője, zseniális stílusérzékkel áldottak meg és közben annyi pénzed van, hogy házat építhetsz belőle? Nos, olyan mint amilyen Ally Hilfiger élete, mínusz az indokolatlanul sok csillogás.

Tommy Hilfiger Ally Hilfiger
Fotó: Rexfeatures

Ez nem mindig volt így, ugyanis Ally 2003 és 2004 között egy MTV reality show-ban mutatta meg milyen egy multimilliomos apa lányának az élete a Rich Girls sorozatban, sajnos egy szezonnál többet nem élt meg a show, ugyanis a két főszereplő tini, Ally és Jaime Gleicher összevesztek és végül búcsút mondtak nemcsak barátságuknak, hanem a közös biznisznek is. Allyt annyira megviselte az egész, hogy az alkoholba és a marihuánába menekült, ameddig szülei el nem küldték elvonókúrára.

LONE WOLF (@stevehash) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2017, időpont: 6:13 (PDT időzóna szerint) defer src="//www.instagram.com/embed.js">

A gyerekkorától Lyme-kórral küzdő lány szerencsére mára megtalálta a boldogságot és a kiegyensúlyozott életet szerelme, Steve Hash és közös gyerekük mellett. A pár hosszú ideje együtt van már, de 2016-ban Hash úgy döntött, hogy végre megkéri gyermeke anyjának a kezét, ráadásul a világ legromantikusabb városában, Párizsban.

Tommy Hilfiger Steve Hash
Fotó: Rexfeatures

A kapcsolatukat a média előtt nem kiteregető Hilfiger és Hash esküvőjére a Karib-térség egyik félreeső szigetén ünnepelték közeli barátaik és családjuk körében. A csodálatos tengerparti ceremónián a menyasszony természetesen egy édesapja által tervezett ruhában vonult az oltárhoz, aminek különlegessége, hogy fátyol helyett egy köpeny fedte Ally fejét.

A 32 éves író és producer igazi szuperhős volt a homokos parton, egy modern Wonder Woman. Ha idén te is esküvőre készülsz, akkor mindenképpen inspirálódj ebből a nagyon sikkes menyegzőből:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BeJhEIRjnck/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> So happy I married this guy #love #wedding @stevehash Ally Hilfiger (@allyhilfiger) által megosztott bejegyzés, Jan 19., 2018, időpont: 3:00 (PST időzóna szerint)

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője