Tóth Gabi legszexibb sminkjei

2014.február.27.

A Women of the Year-jelölt énekesnő hajával már rengetegen rengeteget foglalkoztak. Méltánytalanul kevés szó esett azonban dögös sminkjeiről.

Tóth Gabi
Fotó: Instagram/tothgabi

Egy jó smink sokat számít. Viszont önbizalom nélkül nem sokat ér a legrafináltabban elkészített füstös szem sem. Összegyűjtöttük Gabi szívdöglesztő sminkjeit, amit igencsak érdemes mintának vennie bárkinek, aki hasonlóan tudatában van nőiességének.

Amikor a tus az alap
Ahogy láthatod, egy ügyesen meghúzott vonal, még ha nem is nagyon vastag csodásan hangsúlyozza a szemformát. Mivel a cicás csücsök szinte elengedhetetlen a szexis végeredményhez, erősíts rá azzal, hogy szuperdúsító spirált használsz a pilláidhoz is. Ha Gabiéhoz hasonló, karakteres szemöldökre vágysz, használj szemöldökceruzát, ugyanis a porral készített verziók sokkal finomabb eredményt garantálnak csak.

Toth Gabi

A tussal és fekete ceruzával vastagon körbehúzott sminket inkább annak javasoljuk, akinek szintén nagyobb őzike szemei vannak. A kisebb szemformát a fekete kontúr szűkítené és mindnek éppen be kellene vetni fehér szemceruzát vagy pici világosító trükköt, ami már nem adná vissza ezt a stílust pontosan. Érdemes fekete ceruzával meghúznod az alapot és kiválasztanod a formát. A ceruzát még könnyebben tudod ugyanis módosítani. Ezután fesd a mozgó szemhéjad picit bronzos, barnás púderrel, majd jöhet a fekete tus. Ha bizonytalan vagy az ívben, tégy egy zsebit a szemed külső sarkához, és a papír mentén húzd meg az ívet. Ha túl hosszú, csak törölj vissza.

Füstös így is, úgy is
Nem áldozunk rá sok szót, de jó, ha tudod, hogy erős szemfestés szemöldökformázás nélkül mit sem ér, ezért a végén majd ne feledkezz el róla! A füstös szemsmink alapja egy pici alapozó vagy base krém a smink alá. Erre jöhet egy tartós szemceruza, amit jól lehet satírozni és végül szemhéjpúder rá. Ha nem akarsz túl erőset, akkor választhatsz barnás vagy szürkés ceruzát és púdert is az elkészítéséhez. Ha Gabi első sminkjét változtatnád estivé, akkor azt fekete púderrel tedd. A már meglévő sminked frissítsd fel kicsit azzal, hogy sötét szemhéjpúderrel újrakontúrozd az alsó szempilláid alatt és a felső pillasorod tövében a szemed. Nem nagy ördöngösség, de hihetetlenül szexi és tartós.

Toth Gabi

Mi ezekkel dolgoznánk:
1. Lancome ArtLiner 24H tartós szemhéjtus 9090 Ft
2. Chanel Le Volume de Chanel szempillaspirál 9850 Ft
3. Sisley Phyto Khol Star szemceruza 11760 Ft
4. Sisley Phyto-ombre Eclat Black Diamond szemhéjpúder 10490 Ft
5. Estée Lauder Pure Color szemhéjfestékek 7890 Ft/db
Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói