GLAMOUR Women of the Year Magyarországon

2009.január.6.

2008 novemberében meglátogattam a GLAMOUR magazin amerikai szerkesztőségét, és a lap főszerkesztőjét, Cindi Leive-t, aki nagy lelkesedéssel beszélt nekem az Amerikában már 1990 óta megrendezett különleges díjátadó gáláról - mondja Maróy Krisztina, a magyar kiadás főszerkesztője. "Amikor elkezdtük, még senki nem tudta, miről is beszélünk. Az egyik díj nyertese az olvasóink szavazatai alapján Madonna lett. Persze el sem jött a gálára. Ma már csupa A-listás sztár koptatja a vörös szőnyeget és mindannyian, saját bevallásuk szerint, nagy megtiszteltetésnek veszik a nevezést. Miért is? Talán azért, mert az üzenetünk az, hogy a nőket ünnepeljük. Legutóbb 2008. november 10-én rendeztük meg a gálát a Carnegie Hallban, New Yorkban. Csupa csillogó, okos, lehengerlő nő volt a vendégünk - és néhány sármos férfi. Sok sikert kívánok a magyar GLAMOUR-nak is a gála megrendezéséhez!" Nézd meg, hogyan csillogtak a világsztárok az angol és amerikai GLAMOUR magazin díjátadóján: http://www.glamouronline.hu/glamtvdivatbemutatok/?element=1sid=44cid=1 http://www.glamouronline.hu/glamtvdivatbemutatok/?element=1sid=45cid=1 http://www.glamouronline.hu/glamtvdivatbemutatok/?element=1sid=46cid=1 Neked kik a példaképeid? Szavazz te is kedvenceidre és nyerj! Véleményeddel megnyerheted a

két londoni shoppingtúra egyikét, ahol 100 000 forint értékben vásárolhatsz. A GLAMOUR stylistja is elkísér majd, és segít eligazodni a divatrengetegben. Vagy talán te leszel az egyike annak a négy szerencsésnek, aki végiglejthet a vörös szőnyegen, és ott lehet a csillogó gálán?

Megnyerheted az 50 darab REVALID ajándékcsomag egyikét, a 7 db 20000 forintos és 1 db 15000 forintos ESPRIT ajándékutalványt, az 5 db GUESS órát, a 3 db 40 000 forintos és 1 db 35 000 forintos SALAMANDER ajándékutalványt, a 2 db 50 000 forintos és 1 db 55 000 forintos PATRIZIA PEPE ajándékutalványt, a 7 db 20 000 forintos és 1 db 15 000 forintos ESTÉE LAUDER ajándékcsomagot.

Szavazz január 15-étől és nyerj!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné felvette ezt a blúzt és most mi is ilyet akarunk!

Katalin hercegné felvette ezt a blúzt és most mi is ilyet akarunk!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke