GLAMOUR Women of the Year gála 2010

2010.március.19.

Tegnap este immár másodszor rendeztük meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, amely ha lehet, még nagyobb siker volt, mint a tavalyi!

woty2010-legjobb-divattervezo-d00005E40e00c79103552.jpg

Az első díj átadása után felpörögtek az események! A legjobb műsorvezetőnek járó díjat Hajdú Steve adta át, méghozzá Ördögh Nórának, aki Hajas László jóvoltából egy valóságos hajkölteménnyel is büszkélkedhetett a díj mellett! A legjobb énekesnőnek idén Rúzsa Magdit választottátok, aki nagyon meghatódott a díj átvételekor, így a díjátadó Irigy Hónajmirigyes Varga Győzőnek kellett biztatnia Magdit, hogy álljon még egy picit a fotósok rendelkezésére. Ezután Lakatos Márk pattant a színpadra, hogy megismertesse a vendégekkel a GLAMOUR-olvasók döntését a legjobb modell kategóriáját illetően. Sokan kész ténynek vették, hogy a csodálatos Mihalik Enikő duplázni fog, idén azonban Ebergényi Réka kapta a legtöbb szavazatot, akinek tehát tényleg érdemes volt repülőre pattannia!

woty2010-legjobb-modell-d00005E4186eff454b352.jpg

Ezután következett az esemény főszponzora, a Revalid által felajánlott díj átadása, amelyet ezúttal Horváth Éva vehetett át, akiről sugárzott, hogy nagyon büszke az elismerésre! Nagy Sándornak jutott a hálás szerep, hogy átadja a legjobb színésznőnek járó díjat, amelyet idén Oroszlán Szonja vehetett át, aki annyira nem számított az elismerésre, hogy éppen nem is a VIP-páholyban tartózkodott! Szonja mindenkinek köszönetet mondott, még a gyönyörű ruháját biztosító Guccinak is! A legvégére maradt az egyik legjobban várt és legnagyobb érdeklődésre számottartó díj átadása, végre megtudhattuk, hogy idén a GLAMOUR-olvasói szerint Kovács Áron a legsármosabb magyar férfi!

woty2010-legsarmosabb-ferfi-nagy-d00005E3F32fb60fec511.jpg

Mielőtt megkezdődött volna a fergeteges parti, még egy káprázatos hajshowt is végignézhetett a nagyérdemű, valamint kiderült az is, hogy Szily Nóra Őszintén című műsorának idén ki volt a legőszintébb vendége! Lilunak járt ez a díj, aki ezen az estén egyébként Mojzes Dóra látványos összeállítását viselte.

Aztán felcsendült a The Black Eyed Peas Ive Got a Feeling című száma és dj Szecsei remek hangulatú válogatására megkezdődött a buli, ami nem is ért véget egészen hajnalig!

Nektek köszönjük a rengeteg szavazatot és gratulálunk a nyerteseknek!

Kattintsatok a képre és nézzétek meg a GLAMOUR Women of the Year díjátadójáról!

woty2010-legsarmosabb-ferfi-nagy-d00005E3F32fb60fec511.jpg

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: napvilágra kerülhetnek féltve őrzött titkaid – július 2.

Napi horoszkóp: napvilágra kerülhetnek féltve őrzött titkaid – július 2.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő