Demmer Erika: A GLAMOUR-jelu00f6lu00e9sem talu00e1n u00f6nbizalmat ad a magyar nu0151knek

2012.március.6.

Demmer Erika 42-es méretet hord, és hihetetlen sikereket tudhat magáénak a nemzetközi modellszakmában. Tíz éve dolgozik a divatszakmában, kezdetben hagyományos modellként tevékenykedett, ám a várva várt áttörés csak később, a profilváltás után következett be a karrierjében. Legsikeresebb magyar plus size modellünk pályafutását hónapok óta nyomon követhetitek a GLAMOUR Online-on vezetett blogjában is. Vajon idén ő lesz a GLAMOUR Women of the Year legjobb modellje ?


Mivel foglalkozol mostanában? Hogyan telnek a napjaid?

Több katalógusnak is most kell elkészülnie, így minden nap - a hétvégeket is beleértve - dolgozom. Ezen a héten például többször is vagyok két fotózáson egy nap. Szerencsére nagyon szeretem a munkámat, különben nehéz lenne elviselni a strapát. A kevés alvás és a sok utazás nagyon sok energiát vesz igénybe. Március 22-ig, a GLAMOUR Women of the Year gáláig dolgozni fogok, de utána pár szabad napot kaptam az ügynökömtől. Már alig várom, hogy megint Budapesten lehessek!

Demmer Erika az Ulla Dessous fehérneműkampányában
Demmer Erika az Ulla Dessous fehérneműkampányában

Van kedvenc divatterveződ?

A plus size divatból nagyon-nagyon szeretem Marina Rinaldi kollekcióját (ez egyébként a Max Mara lányvállalata), és Anna Scholz ruhái is nagyon tetszenek.

Tudsz főzni? Ha igen, mi az erősséged?

Nemcsak tudok, hanem imádok főzni. Az erősségem a változatosságban rejlik. Az utazásaim során mindig étteremben eszek, így mindig újabb és újabb ízekkel találkozom, ami természetesen belefolyik a saját receptjeimbe is. Pont egyik nap gondolkodtam rajta, hogy később akár egy receptkönyvet is írhatnék... ;-)

Mi az, amit a legjobban szeretsz Magyarországban?

Budapest szerintem még mindig Európa egyik leglenyűgözőbb városa. Imádom a magyar konyhát és szerintem a magyarok tudnak a legjobban bulizni.

Van olyan hely a világon, ahol még nem jártál, de szeretnél eljutni?

Pár hónapja láttam egy műsort a National Geographicon, amely az izlandi gejzírekről szólt. A táj annyira különleges volt, hogy nem csoda, ha az embernek beindul tőle a fantáziája, és koboldokkal meg tündérekkel népesíti be. Sajnos ott csak nagyon ritkán fotóznak, mivel nem egyszerű megközelíteni a helyet, és hát nem teljesen veszélytelen. Ettől függetlenül is mindenféleképpen el kell oda utaznom, annyira nagy hatással voltak rám a felvételek. Nem kell mindig a világ másik végére utazni, hogy szépséges dolgokat lásson az ember.

Mivel ütöd el az időt a backstage-ben?

Alvással, olvasással, blogolással vagy csacsogással.

Mit jelent neked, hogy idén jelöltek az olvasók a GLAMOUR Women of the Year - Az év modellje díjára?

Nagyon meglepődtem, amikor hallottam a nevezésről és el sem tudom mondani, hogy mennyire örülök neki. Szerintem ez egy iszonyatosan nagy lépés egy nőiesebb és egészségesebb nőideál felé. A GLAMOUR-nevezésem a legjobb modell kategóriában bizonyítja, hogy létezik élet a 90/60/90-es méreten túl is, és nagyon remélem, hogy ez önbizalmat ad a többi nőnek is.

Ide kattintva szavazhatsz Demmer Erikára és a többi jelöltre.

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Tedd & Ne tedd

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából