"Nem vagyok márkafüggő" - interjú Kiss Orsival

2012.február.28.

A budapesti születésű Kiss Orsi több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a médiában, nem véletlenül jelöltétek a GLAMOUR Women of the Year Legjobb műsorvezető díjra . Villáminterjúnkból azt is megtudhatjátok, ki a kedvenc divattervezője.


Mivel foglalkozol mostanában? Hol találkozhatunk veled?
A Class FM indulása óta a csapat tagja vagyok. Az első időszakban kizárólag a háttérben dolgoztam. 2010 decemberében jelezték, hogy az új év első hetétől elindítják a Class40 slágerlistát Kovács Áronnal, és szeretnék, ha én lennék a műsor szerkesztője, továbbá bizonyos műsorelemekben a hangomat is hallathatom. Nagyon örültem az új feladatnak. 2010 májusában pedig útjára indult a Class Magyarok című magyar zenei magazin műsor. Humorral, iróniával, néha drámával, de inkább örömmel. Kéthetente a képernyőn is feltűnök, az m1-en futó SzerencseSzombat háziasszonyaként. Ezen felül egy wellness központban aerobikoktatóként és személyi edzőként dolgozom.

Mennyire fontos neked a divat? Van kedvenc divatterveződ?

Mint a legtöbb nő, én is szeretek csinosan öltözni. Nem követem 100 százalékosan a divatot. Ismerem a testem, tudom mik a gyenge pontjaim, és hogy milyen ruhadarabok állnak jól. Ennek megfelelően veszek ruhákat. Az pedig, hogy reggel mit veszek fel, a hangulatomtól függ. Néha elegánsan, néha sportosan, néha pinket sárgával kombinálva, máskor talpig feketében indulok el otthonról. Nem vagyok márkafüggő. Ha gáláról van szó, általában stylist segítségét veszem igénybe. A hazai tervezők közül nagyon szeretem a USE unused csapatának, illetve Mojzes Dórának a ruháit.

A legjobb film és/vagy színdarab, amelyet mostanában láttál, és mindenkinek ajánlanál?

Bevallom, az elmúlt időszakban nem jutott időm ilyen jellegű kikapcsolódásra. Van viszont egy musical, amely örök kedvencem, de sajnos most nincs műsoron. Nekem viszont megvan a hanganyaga - kazettán (!) és kívülről fújom. A Dorian Gray darabról van szó, '92-ben a Rock Színházban láttam a koreográfus, Bakó Gábor jóvoltából - akkoriban ő volt a tánctanárom. A zenét Várkonyi Mátyás szerezte. Fantasztikus!

Szerinted mi legnagyobb az erősséged?

Nő létemre nem okoz problémát a parkolás.

A rádiózást vagy a tévés műsorvezetést élvezed jobban?

Mindegyiknek megvan a szépsége, a varázsa. Ha muszáj választanom, most elsősorban rádiósnak érzem magam, hiszen az életem 80 százalékát a Class FM teszi ki.

Ide kattintva szavazhattok Orsira és a többi GLAMOUR Women of the Year jelöltre.

Ez is érdekelhet

6 ingyenes meditációs app, ami garantáltan segít kikapcsolódni

6 ingyenes meditációs app, ami garantáltan segít kikapcsolódni

Divat Shoppingtipp

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma