"Turkálókból öltözködöm" - interjú Németh Jucival

2012.január.20.

Már négy éve, hogy Németh Juci első saját zenekarát útjára indította, három fiúval kiegészülve, Nemjuci néven, és persze legendásak a Budapest Bárral közös fellépések is. Ilyen sokoldalú, tehetséges, ismert és elismert fiatal énekesnő kevés van ma Magyarországon, nem csoda, ha Jucit már másodszor jelöltétek a GLAMOUR Women of the Yearen .

Elképesztően energikus csaj vagy, szinte kicsattansz a tetterőtől. Miből nyersz energiát a hétköznapokban?

Az energiáim engem is meglepnek néha. Egyszerűen vannak. Velem születtek, velem élnek, és alkalmas pillanatban kegyetlenül előtörnek. Sokszor nehéz megzabolázni magam, de szerencsére pl. a Nemjuci pont erre is épül, és maximálisan, korlátok nélkül kibontakozhatok a színpadon. Ez nagyon jó érzés. Viszonylag kiegyensúlyozott ember vagyok, és ha vannak is rosszabb napjaim, azok sem a velejéig rosszak, egyszerűen részei annak a nagy társasjátéknak, ami az életem, és abba kell hogy ezek is beletartozzanak. Ez az elfogadás önmagában újabb energiákat ad a következő fejezetekhez.

A Nemjuci és a Budapest Bár jelenleg kielégít, vagy már töröd a fejed valami újabb projekten?

A két zenekar sok figyelmet és fegyelmet követel. Na meg sok munkát. A Nemjucival kapcsolatban, bár sok segítségem van főként a dobosunk és a menedzserünk személyében. De a rengeteg munka ellenére is imádnivaló dolog saját zenekart építgetni. Épp az új lemezünk munkálatai folynak, nagy energiabedobással. Ilyenkor nincs nagyon kielégítetlen részem. A jövő tervezgetése nálam amúgy is mindig hirtelen ötleteken alapul: jön, megálmodom, megvadulok és megcsinálom. Egyébként igen, van olyan vágyam, ami most lassan beteljesülni látszik , mert eltelt egy bizonyos tanulóidő ahhoz, hogy a következő; lemez kapcsán új hangszerrel is mutatkozzak majd. Egyelőre legyen titok, melyik az.

Nemrégiben elindult egy nagyon egyedi ötletetek megvalósítása, a Nemjuci Turi. Ezek szerint van egy butikod?

Nem az enyém, a zenekaré. Mivel szinte mindenemet turkálom, úgy gondoltuk, az újrahasznosítás jegyében mi lenne, ha turkálnék nekem tetsző cuccokat, és rajtuk a Nemjuci felirattal ezek lennének a zenekarunk pólói, felsői, nadrágjai, szoknyái. Mivel mindegyikből egy van csak, és ezek használt ruhák, turkálóként működik. A fiataloknál nagy sikert arat, olcsó árakért vadászhatják a nekik tetsző Nemjucis darabokat koncerteken vagy az online felületeinken.

Ide kattintva szavazhatsz Jucira és a GLAMOUR Women of the Year többi jelöltjére.

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!