5 jel, hogy egyáltalán nem illetek össze a pároddal

2022.május.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ismered azt az érzést, amikor az első pár randi során úgy érzed, megtaláltad a másik feled, és a ti szerelmetek az égben köttetett, azonban ahogy telik az idő, minden 180 fokos fordulatot vesz? Bizony előfordul, hogy valakiről, aki elsőre csodálatosnak tűnt kiderül, hogy mégsem illik hozzánk, és búcsút kell intenünk neki.

Íme 5 jel, amit ha tapasztalsz, hanyatt-homlok menekülj:

1. Más az értékrendetek

Persze nem kell, hogy mindenben ugyanolyanok legyetek, de ha nem egyezik az értékrendetek alapvető dolgokról, feleslegesen raboljátok egymás idejét. Mi van, ha te már évek óta az anyaságról álmodozol, ő pedig egyáltalán nem akar gyereket? Vagy ha például poligám életet szeretne élni, te viszont egy partner mellett keresed a boldogságod? Az ilyen eseteket felesleges sokáig elnyújtani.

2. Magától értetődőnek veszi, hogy vele vagy

Fontos, hogy kialakuljon a kölcsönös biztonság érzete, hogy mindketten tudjátok, számíthattok egymásra, azonban ügyelj rá, hogy ne essetek át a ló túlsó oldalára. Ha a barátod számára evidens, hogy mindenben mellette állsz, előfordulhat, hogy úgy érzi majd, nem kell több erőfeszítést tennie, elengedheti magát.

3. Nem tisztel téged

A tiszteletlenség rengeteg módon megmutatkozhat: lehetséges, hogy "csak" nem érdekli a véleményed, nem ad a szavadra, de az is előfordulhat, hogy érzelmi boxzsáknak használ majd a saját lelki gondjai miatt. Figyelj rá, hogyan nevez, mond-e rád bántó dolgokat, ha ingerült.

4. Nem érdekli, mire vágysz érzelmileg vagy szexuálisan

Te mindent megteszel, hogy mosolyt csalj a szerelmed arcára és a lehető legboldogabbnak lásd őt, de ez fordítva nincs így? Nem kérdezi meg, mire vágysz, csak mindig a saját vágyainak rendel alá? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, még most lépj ki ebből a kapcsolatból!

5. Igényli, de nem viszonozza a törődést

Természetes emberi igényünk, hogy szeretünk szeretve lenni, azonban akkor a legszebb egy kapcsolat, ha az adok-kapok elve ténylegesen megvalósul. Te mindig lesed a kívánságait, de ő is beállít hozzád egy adag teával és forró húslevessel, ha megfázol?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kos hódítani akar, az Ikrek közelebb kerül az egyik ismerőséhez - április 23.

Napi horoszkóp: A Kos hódítani akar, az Ikrek közelebb kerül az egyik ismerőséhez - április 23.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője