Munka vs. magánélet: az egyensúly megteremtésében segít az AGNESKOVACS új kollekciója

Hirdetés

2022.május.9.

A mai nők állandóan pörögnek, egyszerre próbálnak helytállni a munka és a magánélet területén, és időt szakítani önmagukra is. Ebben a folyton változó, kihívásokkal teli környezetben nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt, az AGNESKOVACS legújabb kollekciója pedig pontosan ezt a hőn áhított állapotot hivatott megteremteni.

WOMAN BALANCE
WOMAN BALANCE
Fotó: AGNESKOVACS

Az AGNESKOVACS új kollekciója, a WOMAN BALANCE azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálja, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívás, hogy a párhuzamosan futó szakmai és magánélete között ‒ a munkája és a családja között megtalálja a balanszot. A kollekció a tökéletes egyensúly megteremtésére törekszik, a táskák és kiegészítők arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran élje meg az életében párhuzamosan futó szerepeket, ne féljen az ebben rejlő kihívástól.

WOMAN BALANCE
Fotó: AGNESKOVACS

A különböző társadalmi szerepek között ingázó nő ihlette

A karrierben és a családban betöltött női szerepek, ha ütköznek is időnként, mégis balanszba hozhatók – ezt üzeni a kollekció, amelynek darabjai között éppúgy megtalálhatók letisztult vonalú, jól pakolható kézi táskák, amelyek a feladatokkal elhalmozott mindennapok során jönnek igazán jól, mint a kisebb, átvethető válltáska és a kényelmes hátizsák a hétvégi programokhoz. Emellett idén is helyet kaptak a kollekcióban új bőrkiegészítők, karkötők és övek, amelyek szépen illeszkednek a Balance táskák formavilágához.

WOMAN BALANCE nyaklánc és karkötő
Fotó: AGNESKOVACS

A WOMAN BALANCE kollekció olyan nő számára készült, aki helytáll mindkét szerepben. Karrierjében és családja körében is örömmel teljesedik ki, még akkor is, ha gyakran küzdelmes az egyensúly megtalálása. Amikor viszont megvalósul a balansz, megteremti azt az elégedettséget, amelyben helyén érezheti magát.

WOMAN BALANCE
Fotó: AGNESKOVACS

Ezt a párhuzamos szerepek közötti egyensúlykeresést jelképezik a kollekció minden darabján megjelenő fémkellékek, amelyek a táskákon végigfutó hajtásokra illeszkednek rá. Az egymáshoz képest elcsúsztatott ezüst részletek aszimmetriája felidézi a balansz kialakulás előtti pillanatnyi, bizonytalan állapotot.

Törekedj te is az egyensúly megtalálásra, mert a munka és a család igenis megfér egymás mellett. A kollekció elérhető az AGNESKOVACS studio-ban és online.

https://www.agneskovacs.hu

Instagram: @agneskovacsbags

Facebook: facebook.com/agneskovacsHU

AGNESKOVACS studio - 1123 Budapest, Kék Golyó utca 20.

Fotó: Oleg Borisuk

Modell: Horváth Hilda / Sparkling Models

Stylist: Kiss Márk

Smink: Hajdú Zsófi

Íme egy kis ízelítő a kollekció izgalmas darabjaiból:

Ez is érdekelhet

Füstfelhővel tiltakozott egy csapat aktivista a családon belüli erőszak ellen Cannes-ban

Füstfelhővel tiltakozott egy csapat aktivista a családon belüli erőszak ellen Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!