Fedezd fel a benned rejlő vadmacskát! Íme az idei ősz legizgalmasabb trendje

Hirdetés

2021.szeptember.27.

Beköszöntött a csillagászati ősz és a természet ismét egészen elképesztő színeket, hangulatokat és formákat produkált. Ha szeretnéd követni az idei ősz trendjeit, nincs más dolgod, mint lekoppintani a természet különleges adottságait. És hogy hogyan tedd mindezt? Tarts velünk, mert ebben a cikkben összegyűjtöttük a szezon legmarkánsabb divat trendjeit!

Idén a harsány vidámságon van a hangsúly
Idén a harsány vidámságon van a hangsúly
Fotó: desigual

Az ősz hangulatához passzoló Desigual kollekció ezúttal igazán ráhangolódott az új évszakra: a vadon formáit és az ősz színeit egyaránt sikerült beépíteniük az új darabokba, roppant izgalmas viseleteket alkotva meg. A feltűnő mintájú és vibráló színű ruhák készen állnak tehát arra, hogy felpezsdítsék az unalmas hétköznapok körforgását. Összegyűjtöttük az új szezon legtrendibb darabjait.

1. Őszi színkavalkád a szürke hétköznapokban

Bár a napok egyre borongósabbak és már ritkábban melenget minket a nap, ez nem ok arra, hogy mi is szürke garbóba gubózva meghúzódjunk a sarokban. Vegyél te is példát a természet által kreált színkavalkádból, és tűnj ki a tömegből! Nem muszáj a szivárvány minden színét magadra pakolnod, elég, ha a viszonylag egyszerű, monokróm szetted feldobod egy-egy igazán feltűnő darabbal!

Kabát: 21WWEWAL_2000

2. Állatminta minden mennyiségben

Az állatmintás darabok mindig is trendinek számítottak, de idén ősszel igazi reneszánszukat élik. Legyen szó zebrás vagy leopárd mintás darabokról, annyi biztos, hogy nincs az a basic szett, amit ne tenne vagánnyá egy kis minta. Ha pedig nagyot akarsz dobbantani, légy merész és párosíts különböző mintájú darabokat egymással! Az új állatmintás kollekció tükrözi a Desigual vidám, színes szemléletét, ráadásul ezek a darabok újrahasznosított viszkóz anyagokból készültek, ezzel felhívva a figyelmet a természet szeretetére.

Ruha, cipő: 21WWVK35_8011, 21WSAP04_2000

3. A részletekben rejlik az egyéniség

Ha nem érzed magad jól a figyelemfelkeltő darabokban, akkor helyezd a hangsúlyt a részletekre! A legegyszerűbb szett is stílusossá válhat egy jól megválasztott, merész kiegészítővel — legyen az táska, cipő vagy sál. Bátran kísérletezz az extrább darabokkal, és találd meg a tökéletes egyensúlyt önmagad és a divat között!

Hátizsák, cipő: 21waka09_8018, 21WSTL02_6007

Szívesen becsempésznél egy-két vidámabb őszi darabot a gardróbodba? Akkor fedezd fel a Desigual teljes kollekcióját az üzleteikben vagyonline rendelési felületükön!

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR-napok applikációban.

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói