A Sugarbird új, Le Vie en Rose kollekcióját újkígyósi alkotók ihlették

Virágokba és szerelembe borul a szívünk, ha a Sugarbird legújabb kollekciójának kampányképeit nézzük. Ismét egy izgalmas kollaboráció született a magyar márka háza táján, aminek gyümölcse a La Vie en Rose kollekció. Nem ez az első alkalom, hogy a Sugarbird csapatát festőművész inspirálja. Most Horváth-Gazsó Adrienn újkígyósi kortárs festőművész alkotásai köszönnek vissza a népszerű magyar márka darabjain.

Horváth Gazsó Adrienn festőművész alkotásai ihlették a Sugarbird legújabb Le Vie an Rose névre keresztelt kollekcióját. A képen a festőművész és Gelencsér Tímea látható
Horváth Gazsó Adrienn festőművész alkotásai ihlették a Sugarbird legújabb Le Vie an Rose névre keresztelt kollekcióját. A képen a festőművész és Kecskés Enikő látható
Fotó: Csernus Luca/ Sugarbird

Annak idején hatalmas sikert aratott a 2020-ban debütáló House of Sugarbrands Frida Kahlo márkája, aminek aztán folyamatosan jöttek ki újabb és újabb mesés Sugarbird loves Frida Kahlo kollekciói. Ennek a sorozatnak a sikerén felbuzdulva gondolta újra a márka tulajdonosa, Jagasics v. Csonka Hedvig, hogy érdemes ismét a művészet felé fordulni inspirációért. Ezúttal Horváth-Gazsó Adrienn újkígyósi kortársfestőművész varázslatos munkái köszönnek vissza a Sugarbird legújabb kollekcióján. A LA VIE EN ROSE névre elkeresztelt kollekció egyedi darabjai több mint elragadók. A kifinomult, nőies fazonok feldobják majd a mindennapjaidat!

Inspiráció: Újkígyós

„Egy álomszép kollekció született, Sugarbird La Vie en Rose. Mindig is közel állt hozzám a szépség, a művészet, a festészet. Ahogyan a virágok is. Talán a legtökéletesebb teremtmények a Földön, és szinte minden művészt megihletnek szépségükkel. Ráadásul ismét Újkígyósra érkeztünk, az otthonomra terelem a figyelmet. Frida Kahlo virágai után egy újkígyósi fiatal csodás hölgy, Horváth-Gazsó Adrienn által festett virágok kerültek legújabb kollekciónk darabjaira. Adrienn lelkesedése, dinamikája és érzékisége megérintett minket. Minden egyes virágsziromban benne van a szíve-lelke, mi pedig igyekeztünk a legszebb darabokat megtervezni hozzá. Izgalmas kampányfotóinkat a szintén újkígyósi Csernus Lucának köszönhetjük. Fantasztikus volt látni, hogy miként ébred fel a művésztanya, hogyan elevenedik meg a kreativitás, születnek új nézőpontok és válnak eggyé a gondolatok. Örömmel és csodálattal figyeltem azt, milyen tökéletes összhangban dolgozik együtt kis csapatunk a helyi művészekkel.” – mondta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa.

Újkígyós nem először adott helyszínt Sugarbird kampányok fotózásának, hiszen Jagasics v. Csonka Hedvig számára több, mint különleges a város. Itt született, itt nőtt fel és ide kötik a legelső ruhatervezések is. A már említett Művésztanya tökéletes környezete talán a legideálisabb helyszínné szolgált a La Vie en Rose kollekció kampány megörökítésének. Horváth-Gazsó Adrienn lenyűgöző munkái között kerültek lencsevégre a modellek.

A festőnő inspirálta Sugarbird Le vie en Rose kollekció nőies, energikus, magával ragadó
Fotó: Csernus Luca

Újkígyósi alkotók

„A La vie en Rose kollekció véleményem szerint magában foglalja az eleganciát, a nőiességet, a művészi látásmódot és megközelítést. A kollekcióhoz választott virágkompozíciós festményeim más kontextusban új életre keltek, egy fantasztikus utazáson mentek keresztül. Mindez köszönhető a Sugarbird profizmusának, a közös kreatív munkának és együttműködésnek. Ha csupán csak egy mondattal kellene jellemeznem a kollekciót: testet öltött művészet és elegancia a festővásznakról.” - mondta Horváth-Gazsó Adrienn, az újkígyósi Művésztanya vezetője. A fotózás talán nem is lehetett volna egész a szintén újkígyósi születésű tehetséges fotográfus, Csernus Luca nélkül.

„A Sugarbird csapatával nem csupán megtisztelő volt együtt dolgozni, de alkotó emberként elképesztően inspiráló is. A közös munkát a kreativitás és az alkotás öröme hatotta át. Úgy tudtunk együtt dolgozni, hogy mindenki bele tudta adni a munkába a saját területén birtokolt profizmusát és figyelembe tudtuk venni az egyéni ötleteket és gondolatokat is. Ezt a kollekciót épp ez a profizmus, figyelmesség, családias légkör teszi különlegessé. Külsős emberként dolgozhattam a csapattal, de nem kívülállóként, amiért különösen hálás vagyok nekik.” – fogalmazta meg Csernus Luca, a La Vie en Rose kollekció kampányának fotósa.

Gelencsér Tímea és Németh Dorottya azon szerencsések közé tartoznak, akik már megjelenés előtt viselhették a La Vie en Rose kollekció romantikus darabjait. Azonban most már a vásárlóknak sem kell tovább várniuk, hiszen október 12-től elérhetők a limitált kollekció első darabjai.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói