A Sugarbird új, Le Vie en Rose kollekcióját újkígyósi alkotók ihlették

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Virágokba és szerelembe borul a szívünk, ha a Sugarbird legújabb kollekciójának kampányképeit nézzük. Ismét egy izgalmas kollaboráció született a magyar márka háza táján, aminek gyümölcse a La Vie en Rose kollekció. Nem ez az első alkalom, hogy a Sugarbird csapatát festőművész inspirálja. Most Horváth-Gazsó Adrienn újkígyósi kortárs festőművész alkotásai köszönnek vissza a népszerű magyar márka darabjain.

Horváth Gazsó Adrienn festőművész alkotásai ihlették a Sugarbird legújabb Le Vie an Rose névre keresztelt kollekcióját. A képen a festőművész és Gelencsér Tímea látható
Horváth Gazsó Adrienn festőművész alkotásai ihlették a Sugarbird legújabb Le Vie an Rose névre keresztelt kollekcióját. A képen a festőművész és Kecskés Enikő látható
Fotó: Csernus Luca/ Sugarbird

Annak idején hatalmas sikert aratott a 2020-ban debütáló House of Sugarbrands Frida Kahlo márkája, aminek aztán folyamatosan jöttek ki újabb és újabb mesés Sugarbird loves Frida Kahlo kollekciói. Ennek a sorozatnak a sikerén felbuzdulva gondolta újra a márka tulajdonosa, Jagasics v. Csonka Hedvig, hogy érdemes ismét a művészet felé fordulni inspirációért. Ezúttal Horváth-Gazsó Adrienn újkígyósi kortársfestőművész varázslatos munkái köszönnek vissza a Sugarbird legújabb kollekcióján. A LA VIE EN ROSE névre elkeresztelt kollekció egyedi darabjai több mint elragadók. A kifinomult, nőies fazonok feldobják majd a mindennapjaidat!

Inspiráció: Újkígyós

„Egy álomszép kollekció született, Sugarbird La Vie en Rose. Mindig is közel állt hozzám a szépség, a művészet, a festészet. Ahogyan a virágok is. Talán a legtökéletesebb teremtmények a Földön, és szinte minden művészt megihletnek szépségükkel. Ráadásul ismét Újkígyósra érkeztünk, az otthonomra terelem a figyelmet. Frida Kahlo virágai után egy újkígyósi fiatal csodás hölgy, Horváth-Gazsó Adrienn által festett virágok kerültek legújabb kollekciónk darabjaira. Adrienn lelkesedése, dinamikája és érzékisége megérintett minket. Minden egyes virágsziromban benne van a szíve-lelke, mi pedig igyekeztünk a legszebb darabokat megtervezni hozzá. Izgalmas kampányfotóinkat a szintén újkígyósi Csernus Lucának köszönhetjük. Fantasztikus volt látni, hogy miként ébred fel a művésztanya, hogyan elevenedik meg a kreativitás, születnek új nézőpontok és válnak eggyé a gondolatok. Örömmel és csodálattal figyeltem azt, milyen tökéletes összhangban dolgozik együtt kis csapatunk a helyi művészekkel.” – mondta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa.

Újkígyós nem először adott helyszínt Sugarbird kampányok fotózásának, hiszen Jagasics v. Csonka Hedvig számára több, mint különleges a város. Itt született, itt nőtt fel és ide kötik a legelső ruhatervezések is. A már említett Művésztanya tökéletes környezete talán a legideálisabb helyszínné szolgált a La Vie en Rose kollekció kampány megörökítésének. Horváth-Gazsó Adrienn lenyűgöző munkái között kerültek lencsevégre a modellek.

A festőnő inspirálta Sugarbird Le vie en Rose kollekció nőies, energikus, magával ragadó
Fotó: Csernus Luca

Újkígyósi alkotók

„A La vie en Rose kollekció véleményem szerint magában foglalja az eleganciát, a nőiességet, a művészi látásmódot és megközelítést. A kollekcióhoz választott virágkompozíciós festményeim más kontextusban új életre keltek, egy fantasztikus utazáson mentek keresztül. Mindez köszönhető a Sugarbird profizmusának, a közös kreatív munkának és együttműködésnek. Ha csupán csak egy mondattal kellene jellemeznem a kollekciót: testet öltött művészet és elegancia a festővásznakról.” - mondta Horváth-Gazsó Adrienn, az újkígyósi Művésztanya vezetője. A fotózás talán nem is lehetett volna egész a szintén újkígyósi születésű tehetséges fotográfus, Csernus Luca nélkül.

„A Sugarbird csapatával nem csupán megtisztelő volt együtt dolgozni, de alkotó emberként elképesztően inspiráló is. A közös munkát a kreativitás és az alkotás öröme hatotta át. Úgy tudtunk együtt dolgozni, hogy mindenki bele tudta adni a munkába a saját területén birtokolt profizmusát és figyelembe tudtuk venni az egyéni ötleteket és gondolatokat is. Ezt a kollekciót épp ez a profizmus, figyelmesség, családias légkör teszi különlegessé. Külsős emberként dolgozhattam a csapattal, de nem kívülállóként, amiért különösen hálás vagyok nekik.” – fogalmazta meg Csernus Luca, a La Vie en Rose kollekció kampányának fotósa.

Gelencsér Tímea és Németh Dorottya azon szerencsések közé tartoznak, akik már megjelenés előtt viselhették a La Vie en Rose kollekció romantikus darabjait. Azonban most már a vásárlóknak sem kell tovább várniuk, hiszen október 12-től elérhetők a limitált kollekció első darabjai.


Galéria

Bezárás
2022.10.30.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Csillagászati összegeket költött Harry herceg és Meghan Markle egyetlen éjszakáért

Csillagászati összegeket költött Harry herceg és Meghan Markle egyetlen éjszakáért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)