10 alapdarab, ami nem hiányozhat a szekrényedből

2020.augusztus.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Akár megszállottan követed a legmenőbb arcokat az Instagramon, akár nem, biztosan beleütközöl olykor influenszerekbe, akik, nyílván te is csak ezt gondolod: hogy lehetnek ennyire tökéletesen sikkesek? Elsőre lehet, hogy lehetetlennek tűnik ezt utánuk csinálni, minden szett tökéletesen megkreáltnak tűnik rajtuk.

10 alapdarab, ami nem hiányozhat a szekrényedből
Fotó: Instagram

Téssék, ismét egy hétre elegendő inspiráló szett Ashley Robertstől

Téssék, ismét egy hétre elegendő inspiráló szett Ashley Robertstől

Pedig pofon egyszerű a recept. Ha azt gondolod, ehhez napi 8 órát kell böngészned a kifutó trendeket és outfit képeket, tévedsz. Csupán csak néhány kulcsdarabra kell szert tenned, és játszi könnyedséggel fogsz pörögni a szezon legmenőbb szettjeiben.

Bármit tartalmazzon is most a gardróbod, ha hozzá csapod azt a 10 darabot, amit most mi ajánlunk neked, ne lepődj meg, ha hirtelen azt fogják rólad hinni, hogy részt vettél egy divat guru képzésen!

1. A biciklis nadrág

Csak azután vettük észre, hogy ezzel már Diana hercegnő mekkora stílust produkált annak idején, mikor két éve debütált a street trendek nagyjaként. Azóta is esszenciális cool girl védjegy! Mindennel működni fog, amit most felsorolunk a tízes listában. Ha még nem adtál neki esélyt, ne késlekedj!

Bordás H&M 2995 Ft, plus size NIKE 28 euró, batikolt BERSHKA 4595 Ft

2. A válltáska

Az átvetős táskák szezonja leáldozott, a kilencvenes évek válltáskája, amit tiniként hordtunk, viszont annál inkább betört. A legegyszerűbb fogás, hogy a szetted feltekerd trendi fokozatra.

Csattal MANGO 6595 Ft, color block NICO GIANI - Spark le Monde 149 990 Ft, szalma ZARA 12 995 Ft

3. Az oversize blézer

Ha idegenkedsz az "oversize" szó hallatán, nyugodj meg. Ez nem azt jelenti, hogy három számmal nagyobb darabokban kell elveszned. Viszont kellően laza legyen a szabása. Épp annyira, ami megállja a helyét az irodában, trendi nyáron egy sorttal, vagy elég elegánssá tesz egy farmert egy vacsorához. Jelentse ez most a játékosságot.

Fekete & OTHER STORIES 179 euró, lila H&M 9995 Ft, len MANGO 27 995 Ft

4. A nem Skinny farmer

A Skinny farmernek mindig van helye a divatban, kivéve 2020-at. Ez az amit most ne keress, ha farmert újítasz. A kilencvenes évek egyenes szárú darabjai már visszatértek néhány éve, ám ha most igazán bele akarsz trafálni, a hosszabb szárú fazont választod.

Indigó COS 28 000 Ft, koptatott DIESEL 147 euró, szaggatott H&M 9995 Ft

Ezek a színek hódítanak idén nyáron a sztárok gardróbjában - építsd bele a tiedbe is!

Ezek a színek hódítanak idén nyáron a sztárok gardróbjában - építsd bele a tiedbe is!

5. A cica szemüveg

A cica napszemüveg olyan mint a varázstükör, csak nem belenézni kell, hanem felvenni, és egy szempillantás alatt te leszel a legstílusosabb és legmenőbb!

Fekete MANGO 6595 Ft, színes plasztik MONKI 12 euró, pink pánttal PARFOIS 3995 Ft

6. A virágos ruha

Csak úgy ahogy a francia nők viselik. Nincs sikkesebb egy virágos ruhánál, fonott kosárral, lapos szandállal. De megannyi módon variálhatod: párosíthatod sneakerrel, húzhatsz hozzá blézert, hűvösebb időkben akár egy farmert is húzhatsz alá, vagy fölé egy kötött pulóvert. A lényeg, hogy legyen egy a tárban!

Százszorszép mintával MANGO 15 995 Ft, fehér alapon virágos F&F 7490 Ft, Aszimmetrikus gombokkal ROUJE 180 euró

7. A pántos szandál

Igen, legyen egy sneaker, egy flip-flop meg egy mokaszin. De ami feltétlenül kell most neked mindezek mellett, az 2020 királynője, a vékony pántos szandál. Ő sem mai darab, felütötte már a fejét a nyolcvanas években is, de a minőségi, elsőrangú nyári outfitnek most az igazán az alappillére.

Fekete ARKET 175 euró, babakék MANGO 15 995 Ft, barna bőr ZARA 16 995 Ft

A kendő ezer arca: így viseld a legmenőbb kiegészítőt

A kendő ezer arca: így viseld a legmenőbb kiegészítőt

8. A hosszú farmer sort

Eljött a bermudák ideje, és leáldozott a forró nadrágoknak. Ami viszont a legmenőbb kategória nyertese a bermudák világában, az a hosszú farmer sort, amit ha akarsz, te magad legyárthatsz otthon, abban a hosszban, amiben csak akarod. A lényeg, hogy térd körül legyen.

Kőmosott & OTHER STORIES 49 euró, bézs H&M 5995 Ft, szürke MONKI 30 euró

9. A bőr

A színes bőr és bőr hatású darabok a tavaszi kollekciók kifutóján érkeztek, szabályok nélkül. Legyen vibráló árnyalat, vagy visszafogott, legyen elegáns az alkalom, vagy hétköznapi, bárhogy működik, egy dologra biztosan számíthatsz: nagyon dögös!

Bőr ingruha & OTHER STORIES 349 euró, bőrnadrág ASOS 166 euró, vegán bőr ing NANUSHKA 118 390 Ft

10. A statement top

Egy felső, aminek olyan kiállása van, akár egy estélyinek. Legyen benne aszimmetria, ússzon fodrokban, vagy adja meg a savát-borsát egy puffos ujj, a lényeg, hogy megadja a kellő csavart, amitől akár egy egyszerű farmer is dizájner környezetbe kerül.

Leopárd mintás GANNI 215 euró, aszimmetrikus body H&M 8995 Ft, fodros top ZARA 14 995 Ft
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője