100% erotikus kisugárzás - Małgosia Bela a 2000-es évek androgün modellsztárja

2014.február.4.

Malgiosa az elmúlt 10 évben nemzetközileg is elismertté vált a kifutókon, és a magazinok címlapján számos alkalommal szerepelt. Egy kis időre ugyan elköszönt a divatvilágtól, és színésznői karrierjét építette, 2006-tól ismét láthattuk őt különböző reklámkampányokban.

Malgosia Bela
Fotó: LaPerla

A lengyel szépség a kilencvenes évek vége felé vált sikeres modellé. Rengeteg Vogue címlapon szerepelt már, de olyan magazinok, mint a Numéro vagy a Harper's Bazaar is választották már a bortójukra. A legnagyobb divatházak kampányaiban is feltűnt az évek során, szerepelt a Lanvin, a Valentino, a Jil Sander és a Versace reklámjaiban is többek között.

Modellkarrierjét 21 éves korában kezdte, közvetlenül kulturális antropológiából való diplomázása után. Mivel a lengyel modellügynökségek sorra elutasították őt az egyedülálló androgün kinézete miatt, Amerikába utazott, és ott próbált szerencsét. Az óceánon túl karrierje már sokkal jobban alakult, három hónap után New Yorkba költözött, mert Jil Sanderrel aláírt egy szerződést. Bár még akkor kezdő volt a szakmában, a korai munkáiban is rögtön a legnagyobb tervezőkkel került kapcsolatba, mint például a Valentino vagy a Versace.

2001-ben úgy döntött, hogy vált és a színészi pályára adja a fejét. A lengyel Stranger című filmben rögtön főszerepet is kapott, de a II. János Pál pápa életéről szóló Karol - Az ember, aki pápa lett című olasz-lengyel produkcióban is feltűnt.

2006-ban tért vissza a divat világába, és azóta szerepelt a Louis Vuitton, a Chloé, a Donna Karan, a Marc by Marc Jacobs reklámjaiban, a tavaly pedig az Isabel Marant pour H&M kampányában is.

Kattints a galériára és nézd meg Malgosia hihetetlen gyűjteményét:

A 36 éves modell szabadidejében imád sportolni: hobbija nyáron az úszás, télen a síelés, de rajong a hegymászásért is.

Malgosia tavaly házasodott össze szerelmével Spanyolországban. Az esküvőn csupán 80 ember volt jelen, köztük a modell egyetlen fia is. A szépség így nyilatkozott az esküvőről: "A hajam kicsit hippis volt, nem nagyon volt rajtam smink, mert tudtam, sírni fogok. Az esküvő egyébként egy igazi mesébe illő esemény volt" – mesélte egy interjúban. Az esküvőn a gyönyörű, zöldszemű menyasszony Alaïa által tervezett ruhát viselt.

Małgosia Bela különlegességével megmutatta, hogy nem feltétlenül a klasszikus amerikai szépség a nyerő, és a karakteres lányok is lehetnek gyönyörűek. Kisugárzásával mindig a természetességet képviseli akár a hétköznapokon, akár fotózáson látjuk. Bölcs üzenete a világnak, hogy az embereknek meg kell tanulniuk élvezni az életet, mert a stressz a legnagyobb ellensége a szépségnek.

100% erotikus kisugárzás - Małgosia Bela a 2000-es évek androgün modellsztárja Kalandos volt a lengyel modell karrierje, de most 36 évesen teljesedett ki csak igazán.

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció