A dizájner szerint hazudnak a modellek!

2011.augusztus.31.

Michael Kors az Interview magazinnak nyilatkozott, többek között arról, hogyan választja ki a modelljeit.

A neves divattervező nem ért egyet azokkal a dizájnerekkel, akik a manökenekre csak mint eszközökre tekintenek. Kors szerint fontos, hogy legyen valami emberi kapcsolat a tervező és a modelljei között, éppen ezért ő igyekszik minden a kifutóján szereplő lánnyal beszélgetni. Ezzel kapcsolatban vetette fel, hogy őrült dolognak tartja, hogy egyre fiatalabb modellek jelennek meg a castingokon, és így a divatshow-kon is.

Kors elmesélte az interjúban, hogy mivel eléggé zavarta a dolog, ezért két éve határozottan megtiltotta, hogy 16 év alatti lányok szerepeljenek márkájának kifutóján. Érdekes módon ezután valahogy elszaporodtak a kelet-európai 16 éves lányok. Jöttek sorban: Svetlana vagyok Ukrajnából, 16 éves vagyok., aztán jött a következő egy szintén kelet-európai országból, ő is csak 16 volt. Mondtam is magamnak, ezek egy busszal jöttek?

Bár a tervező továbbra sem támogatja, hogy fiatalkorúak szerepeljenek a kifutókon, de hozzátette azt is, hogy a kifutón lehet, hogy előnnyel indul egy tinédzser, de a kamera előtt már csak az tud érvényesülni, akinek tényleg van némi érzéke a modellkedéshez.

Ez is érdekelhet

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói