Leesett az állunk: A Fehér Lótusz színésznői Kim Kardashian fehérnemű kollekcióját reklámozzák

Kim Kardashian nem mással promotálja Valentin-napi kollekcióját, mint a csodás Simona Tabasco és Beatrice Grannò színésznőkkel, akiket A Fehér Lótusz második évadában ismerhetett meg a nagyközönség.

Simona Tabasco és Beatrice Grannò fantasztikusan festenek a Skims Valentin-napi kampányában
Simona Tabasco és Beatrice Grannò fantasztikusan festenek a Skims Valentin-napi kampányában
Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

A Fehér Lótusz effektusnak Kim Kardashian sem tud ellenállni. Nem ez az első alkalom, hogy márkája hírességekkel reklámozza a termékeit, az üzletasszony korábban a legnagyobb szupermodellekkel is összeállt egy fotózás erejéig, nemrég pedig Snoop Dogg és családja szerepelt a Skims egyik pizsama-kampányában. Most azonban eljött az olasz színésznők ragyogásának ideje.

A 2019-ben alapított Skims minden évben rózsaszínben pompázó fehérnemű kollekciókkal készül a Valentin-napra, Kim Kardashian pedig idén is különösen jól ráérzett, hogy kin érdemes lefotózni a termékeit: „Megnéztem A Fehér Lótuszt, és kellettek nekem a lányok!” – olvasható az üzletasszony Instagram oldalán.

A Fehér Lótusz sztárjai

A közönség egyszerűen odáig és vissza volt Simona Tabasco és Beatrice Grannò párosától, akik A Fehér Lótusz című sikersorozat második évadának hősnői. A Luciát és Miát alakító színésznők a valóságban több mint egy évtizede barátok, így különösen fantasztikus élmény számukra, hogy együtt dolgozhattak a sorozaton, ráadásul most az első globális divatkampányuk is közös.

Kim Kardashian új szintre emelte a bosszúruha fogalmát

Inkluzivitás

A Skims rajongói tudhatják, hogy a márka jellegzetesen monokróm és minimalista termékei között mindenki megtalálhatja a kedvére való darabokat, ugyanis a márka különösen odafigyel arra, hogy minden méretben elérhető termékeket gyártson – a 2022-es fürdőruhakollekció például kilenc mérettel biztosította, hogy minden nő kényelmesen érezze magát.

Képbe hozunk a divatvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói