Kim Kardashian új szintre emelte a bosszúruha fogalmát

Kim Kardashian nehéz időszakon van túl, nemrég lett végleges a válása Kanye Westtől, az elmúlt hetekben pedig a Balenciaga-botrány miatt volt hangos körülötte a média. Megjelenésével azonban egyértelműen azt üzeni, hogy őt nem ilyen egyszerű padlóra küldeni.

Kim Kardashian új szintre emelte a bosszúruha fogalmát
Kim Kardashian új szintre emelte a bosszúruha fogalmát
Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images

Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben házasodtak össze, együtt töltött idejük alatt négy közös gyermekük született, North, Chicago, Saint és Psalm, válókeresetüket pedig 2021-ben adták be. A rapper időközben teljesen kifordult önmagából, nemcsak volt feleségét nem hagyja nyugodni, inkább úgy tűnik, hogy a józan gondolkodás ellen indított hadjáratot. Nem csoda tehát, hogy a válóper lezártával nagy teher esett le az üzletasszony válláról, akinek ráadásul az elmúlt hetekben a Balenciaga körül kialakult botránnyal is szembe kellett néznie.

A Balenciaga hanyatlása

A luxusdivatház legutóbbi, gyerekeket és BDSM-macikat szerepeltető kampánya jókora port kavart, amely mellett Kim Kardashian a márka egyik nagyköveteként nem mehetett el szó nélkül: „Nagyra értékelem, hogy a Balenciaga eltávolította a kampányokat és bocsánatot kért. A velük való beszélgetés alapján úgy gondolom, hogy megértik a probléma súlyosságát és megteszik a szükséges intézkedéseket, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő.” Azt is hozzátette, hogy jelenleg újraértékeli a kapcsolatát a márkával annak fényében, hogy milyen lépéseket tesznek a gyermekek védelme érdekében.

Mérő Vera: Kanye Westnek, a világ leghíresebb nárciszának jóval a pólóbotrány előtt el kellett volna buknia

Az új bosszú: felszabadultan jól érezni magad a bőrödben

Kim Kardashian végre egy estére lerázhatta magáról a nyolc év házasságot lezáró balhés válásának, valamint az elmúlt hetek botrányainak súlyát. Miamiban az Art Basel keretein belül a W Magazine és a Burberry közös eseményén fújta ki a gőzt, ahová egy falatnyi bőr bandeau melltartóban, valamint egy kék-fehér motorosnadrágban érkezett. Merészen vagány megjelenését fekete csizmával és napszemüveggel egészítette ki. Nincs is jobb bosszú a ragyogásnál!

Kim Kardashian a W Magazine és a Burberry közös Art Basel eseményén Miamiban
Fotó: Mark Sagliocco/Getty Images

A divat szerelmeseinek:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói