A gyönyörű Sydney van den Bosch a Calzedonia új nagykövete

2018.október.19.

Az olasz harisnya és fürdőruhamárka Sydney van den Bosch-t választotta új nagykövetének. A 22 éves holland-magyar származású szépség a 2018-as őszi-téli kollekció arcaként tűnik fel.

Hatalmas megtiszteltetés érte a modell/véleményvezér Sydney van den Bosch-t, hiszen a Calzedonia őt választotta, hogy a 2018-as őszi-téli időszakban a márkát képviselje Magyarországon. Sydney ezzel olyan hírességek nyomába lépett, mint Chiara Ferragni vagy Olivia Culpo. A márka elmondása szerint Sydney hiteles és szerethető egyéniség, tökéletesen képviseli a brandet, nem mellesleg a divat világában is otthonosan mozog és nők tízezrei inspirálódnak stílusából. Az őszi szezon beköszöntével a modell a legújabb harisnyatrendeket saját stílusán keresztül mutatja be, párducmintás, pöttyös, tyúklábmintás harisnyák vagy éppen lakk hatású leggingsek segítségével.

Sydney-t még 2013-ban ismerte meg az ország, amikor elindult a Miss World Hungary szépségversenyen, ahol döntős helyezést ért el. 2014-ben újra próbálkozott és milyen jól tette, hiszen elnyerte a Miss Earth Hungary címet, majd az azt követő világversenyen második helyezést ért el a közönségszavazáson. Sydney van den Bosch nem mellesleg 12 éves kora óta dolgozik modellként. 2014 óta aktív a közösségi média felületein, hiszen a Miss Earth Hungary cím nem csak rajongókat, de rengeteg munkalehetőséget is eredményezett számára.

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatai miatt rengeteget utazik és ezt kihasználva divattal, szépségápolással, utazással és életmóddal kapcsolatos tapasztalatait osztja meg követőivel.

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói