A holland topmodell előtt tiszteleg a Vogue

2015.február.5.

Doutzen Kroes az idén fontos évfordulót ünnepelt, nemrég betöltötte a 30-at.

doutzen kroes
Fotó: Vogue Nederland

A Victoria' Secret gyönyörűséges holland angyalkájának nagy születésnapja előtt a Vogue egyenesen három címlappal tiszteleg.

Az elsőn két gyermekével, a négyéves cuki Phyllonnal látható, ölében pedig a 11 hónapos Myllenát tartja. A különleges, születésnapi kiadás még két borítóval kedveskedik a legsikeresebb holland modell előtt, melyeknek természetesen a megszállott gyűjtők fognak a legjobban örülni.

Doutzen Kroes a márciusi Vogue másik címlapján 70-es éveket idéző nagy hajjal, erős sminkkel és pszichedelikus mintájú Chanel kabátban ugrál.

A harmadik borító pedig talán az a verzió, amelyik a legközelebb áll a modell stílusához és személyiségéhez. Doutzen zilált tincsekkel, bronzos, natúr sminkben és egy farmer Gucci ruhában pózol. Ha akarnánk, sem tudnánk választani a címlapok közül.

Nem ez az első alkalom, hogy a holland szépség egy időben több címlapján is szerepel a divatbibliának, ő az első modell, aki egyszerre került fel összesen négy különböző nemzetiségű Vogue fedőlapjára egy azonos hónapban.

A holland Vogue márciusi New York-i címlapfotózásainak kulisszái mögé te is betekinthetsz a divatlap honlapján.

Kattints a galériára, ahol még több fotót mutatunk a modellről, ráadásul egy igazán különleges, családi pillanatnak is a szemtanúja lehetsz az egyik képnek köszönhetően:

A holland topmodell előtt tiszteleg a Vogue Doutzen Kroes három márciusi címlapot is kapott hazájában születésnapja alkalmából.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói