A legcukibb anyák napi mamik egy reklámban

Anyák napjára nincs is szebb gesztus, mint kiállni azokért az édesanyákért, akik rászorulnak a segítségünkre. A Gap Liv Tyler és néhány szupermodell közös összefogásával az "Every Mother Counts" (Minden anya számít) nonprofit szervezet működését támogatja.

Készítettek egy cuki kisfilmet, amiben Liv Tyler, Jurnee Smollett-Bell, Candice Swanepoel és Coco Rocha gyemekeikkel együtt szerepelnek, természetesen tetőtől-talpig Gap szerelésekben.

Ezzel az anyák napi videóval globálisan is szeretnék felhívni a figyelmet az anyaság fontosságára, illetve arra, hogy minden anya számít.

Liv Tyler immár háromszoros anyukaként megrögzötten családcentrikus, a fotózásra kisebbik fiát, Sailor Gene-t és a kis Lula Rose-t is magával vitte. A színésznő karrierje során többször volt a Gap arca, így természetes volt, hogy elvállalja ezt a jótékonysági szereplést. A forgatás egy kisebb bölcsődei jelenetre emlékeztetett, de a hangulat mindenesetre remek volt.

Mi imádtuk ezt a vidám videót a csodás mamikkal és az imádni való babákkal.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> We#8217;re celebrating motherhood with this short film by Liv Tyler in support of @everymomcounts, a nonprofit making pregnancy and childbirth safer for moms everywhere. Join us and text MOMS to 20222 to donate $5. #MamaSaidGap GapKids (@gapkids) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 4., 09:14 PDT

Mindenkinek boldog Anyák napját!

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi